Antena 3 CNN Economic Auto Trafic de coşmar în Capitală. Poliţia depăşită de situaţie

Trafic de coşmar în Capitală. Poliţia depăşită de situaţie

Trafic de coşmar în Capitală. Poliţia depăşită de situaţie
21 Noi 2007   •   10:31

Arterele de circulaţie din Pantelimon, Mihai Bravu, Iancului, Foişor şi Universitate au fost complet blocate, miercuri dimineaţă, din cauza traficului foarte aglomerat. ?Parcă în nicio zi nu a fost aşa infernal. Suntem obişnuiţi deja să circulăm greu în Bucureşti, dar traficul de acum depăşeşte orice aşteptare. Nu ştiu ce se întâmplă?, a declarat un şofer blocat în trafic, care a aşteptat mai bine de o jumătate de oră să poată trece pe culoarea verde a unui semafor de pe şoseaua Pantelimon.

Variantele ocolitoare pentru a evita aglomeraţia din intersecţii, pe aleile dintre blocuri şi pe străzile secundare, au fost şi ele inaccesibile, astfel încât peste tot s-au format cozi de maşini. Ambulanţele claxonau zgomotos pentru a li se crea o rută accesibilă de a ajunge la destinaţie. Poliţia rutieră nu a reuşit să facă faţă situaţiei.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere, comisar Constantin Stroescu, a declarat că situaţia s-a produs din cauza lucrărilor de la Pasajul Obor, unde se circulă pe un singur sens. ?Se circulă greu pentru că vremea este frumoasă şi oamenii au ieşit cu maşinile. Numărul de maşini este mai mare şi blocajele se produc din cauza indisciplinei şoferilor. Nu avem semafoare defecte, iar agenţii noştri sunt în teren?, a spus comisarul Stroescu.

Autorităţile recomandă populaţiei să folosească mijloacele de transport în comun şi liniile de metrou pentru fluidizarea traficului, dar în ultima perioadă nici aceste mijloace nu circulă după grafic şi sunt foarte aglomerate.

Rompres

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close