Antena 3 CNN Economic Auto Trafic de weekend. Ambuteiaje spre mare şi munte. Rute ocolitoare

Trafic de weekend. Ambuteiaje spre mare şi munte. Rute ocolitoare

Trafic de weekend. Ambuteiaje spre mare şi munte. Rute ocolitoare
27 Iul 2007   •   18:06

Traficul este deja aglomerat pe drumul spre mare. Se circulă cu greutate încă de vineri-dimineaţă la ieşirea de pe autostrada A2 spre Constanţa, în zona Cernavodă. Poliţiştii atrag atenţia că spaţiile de servicii nu funcţionează între Drajna şi Feteşti şi le cer şoferilor să nu oprească pe banda de urgenţă, pentru a evita producerea unor accidente.

Cei care vor să ajungă la mare în acest weekend pot folosi şi rutele ocolitoare: DN2 - Bucureşti -Urziceni; DN2A - Slobozia - Hârşova-Constanţa; DN3 - Bucureşti - Fundulea - Lehliu ; DN3A - Drajna -Feteşti; DN3B - Chirana (intersecţie cu DN2A) ; DN2A - Giurgeni - Hârşova ? Constanţa.

Probleme de trafic sunt şi pe DN1, în zona staţiunilor montane, unde se circulă bară la bară, dar şi pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, din cauza unor lucrări la kilometrul 36. În acest caz, alternativa este: DN7 Bucureşti ? Titu ? Găeşti ? Piteşti.

Totodată, pentru evitarea aglomerării sau a blocajelor în trafic ce pot apărea pe DN1, la ieşirea din Bucureşti sau pe Valea Prahovei, se recomandă următoarele alternative: DN1A - Bucureşti - Buftea - Ploieşti - Cheia - Vălenii de Munte-Săcele-Braşov; DN73 Bucureşti - Autostrada A1 ? Piteşti -Câmpulung Muscel ? Bran - Braşov sau DN71 Bucureşti ? Târgovişte ? Fieni ? Sinaia - DN1.

Antena3.ro

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close