Antena 3 CNN Economic Auto Trafic de weekend. DN 1 arhiplin, circulaţia interzisă în Sinaia, accident pe autostradă

Trafic de weekend. DN 1 arhiplin, circulaţia interzisă în Sinaia, accident pe autostradă

Trafic de weekend. DN 1 arhiplin, circulaţia interzisă în Sinaia, accident pe autostradă
20 Iul 2007   •   19:06
Canicula goleşte Bucureştiul! Weekendul se apropie cu paşi repezi, iar temperaturile de peste 40 de grade dau bătăi de cap tuturor bucureştenilor. Oamenii caută soluţii să se mai răcorească însă nimic nu e de ajuns în Capitală. La ieşirea înspre munte a Bucureştiului, maşinile stau bară la bară. Coloana de maşini se întinde de la Arcul de Triumf şi până de dincolo de Băneasa. Bucureştenii au început să părăsească oraşul încă de la orele prânzului.

Pentru ca românii din toate colţurile ţării să poată ajunge când doresc la mare, CFR Călători a introdus rute noi, dar nu le poate asigura călătorilor şi rapiditate în călătoria spre litoral. Linia Bucureşti-Constaţa se repară.

Trafic interzis în centrul oraşului Sinaia
Şoferii sunt avertizaţi că între Sinaia şi Buşteni, pe sensul de mers către Buşteni, maşinile circulă bară la bară, formând o coadă de 10 kilometri. Iar vineri seara, circulaţia rutieră în centrul staţiunii Sinaia va fi interzisă, între orele 21.00 şi 23.00, din cauza manifestărilor religioase organizate de Sfântul Ilie, şoferii fiind redirecţionaţi pe rute ocolitoare - pe şoseaua de centură a oraşului Sinaia şi pe străzile adiacente. Traficul rutier va fi interzis pe Bulevardul Republicii, Bulevardul Carol I şi Strada Mănăstirii.

Accident pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 21
Un camion a avut o explozie la un cauciuc şi remorca l-a tras pe mijlocul autostrăzii. Şoferul nu a păţit nimic, poliţiştii deplasându-se în numai 2 minute la locul accidentului. Traficul a fost dirijat pe prima bandă şi pe cea de urgenţă. Acum se circulă normal.

Rute alternative spre mare
Poliţiştii le recomandă şoferilor care pleacă zilele acestea spre litoral să aibă în vedere şi rutele alternative: prin Fundulea, Lehliu, Călăraşi, prin Drajna, Feteşti, Hârşova, sau pe ruta Urziceni ? Slobozia.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sărbătoarea Paştelui în lume. Tradiţii şi obiceiuri inedite, în mai multe țări
x close