Antena 3 CNN Economic Auto Trafic îngreunat din cauza lucrărilor în Capitală

Trafic îngreunat din cauza lucrărilor în Capitală

Trafic îngreunat din cauza lucrărilor în Capitală
04 Sep 2007   •   19:35

Traficul în Capitală se va desfăşura cu dificultate, în următoarea perioadă, apreciază poliţiştii de la Poliţia Rutieră. Şi asta, din cauza lucrărilor care se execută în carosabil, dar şi pentru că se încheie concediile. Un vârf de trafic intens va fi atins odată cu debutul noului an şcolar. Cele mai aglomerate zone din Bucureşti sunt centrul capitalei, nordul orşului şi zonele în care se schimbă şinele de tramvai. Traficul este îngreunat pe Şoseaua Colentina, Bulevardul Ştefan cel Mare, Bulevardul Iancu de Hunedoara, Şoseaua Bucureşti-Ploieşti. Şi Bulevardul Unirii are parte de aglomeraţie, ca de altfel Bulevardul Dimitrie Cantemir sau zona Podul Grant.

Pentru a evita zonele aglomerate, Poliţia Rutieră recomandă şoferilor să nu intre în centrul liber al intersecţiei, să nu depăşească coloanele la semafor, şi să nu clanxoneze în zadar.

Miercuri, traficul rutier va fi restricţionat parţial pe DN1, timp de trei ore, în localitatea Româneşti, Prahova, informează Inspectoratului General al Poliţiei Române. Circulaţia va fi restricţionată între orele 9.00 şi 12.00, între kilometrii 46 şi 48, ca urmare a unor lucrări de toaletare a arborilor ornamentali de pe marginea drumului.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să ruleze cu viteză redusă, atenţie sporită şi să respecte semnalele poliţiştilor prezenţi la faţa locului.

Antena 3

×
Parteneri
Val de aer polar peste România!
x close