Antena 3 CNN Economic Auto Trafic îngreunat în ţară. Elicoptere MIRA supraveghează DN1

Trafic îngreunat în ţară. Elicoptere MIRA supraveghează DN1

Trafic îngreunat în ţară. Elicoptere MIRA supraveghează DN1
01 Ian 2008   •   11:35

Circulaţia se desfăşoară cu dificultate în mai multe regiuni ale ţării, din cauza ceţii şi a carosabilului alunecos. Traficul este îngreunat în judeţele Ilfov şi Giurgiu, unde vizibilitatea este sub 50 de metri, excepţie făcând DN 3, unde vizibilitatea este de aproximativ 100 de metri. Pe autostrăzile A 2 Bucureşti-Constanţa şi A 1 Bucureşti-Piteşti, vizibilitatea este de aproximativ 150 de metri, iar carosabilul este umed. Ceaţă este şi pe DN1, pe Valea Prahovei, iar poliţiştii avertizează că este posibilă formarea poleiului.

Ninge pe DN 1, între Sinaia şi Buşteni, pe DN 1A, între Băicoi şi Câmpina, pe DN 67 Novaci - Rânca, în judeţul Gorj, pe DN 10 Nehoiu - Siriu, în judeţul Buzău, iar pe majoritatea drumurilor există un strat subţire de zăpadă.

Drumul Naţional 1, dinspre Braşov spre Capitală se află în atenţia ministrului de Interne, Cristian David. Ministrul a cerut reprezentanţilor Poliţiei Rutiere să ia toate măsurile pentru ca traficul să se desfăşoare în condiţii normale, având în vedere numărul mare de turişti care se vor întoarce acasă, de la munte.

Astfel, va fi suplimentat numărul de poliţişti şi vor fi stabilite trasee alternative pentru acest traseu.

Mai mult, ministrul David a decis ca, în funcţie de evoluţia condiţiilor meteorologice, drumurile şi principalele intersecţii situate pe rutele ce leagă Braşovul de Capitală să fie supravegheate de elicoptere MIRA.

Antena 3

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close