Antena 3 CNN Economic Auto Traficul pe autostrada A1 se desfăşoară cu dificultate

Traficul pe autostrada A1 se desfăşoară cu dificultate

Traficul pe autostrada A1 se desfăşoară cu dificultate
06 Oct 2007   •   18:00

Traficul rutier pe autostrada A 1, la intrarea în Piteşti, se desfăşoară cu dificultate, începând de sâmbătă din cauza lucrărilor de racordare a şoselei de centură a oraşului la autostradă. Deocamdată nu există blocaje şi accidente de circulaţie, dar conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule cu foarte mare prudenţă, să nu efectueze depăşiri care pot afecta fluenţa traficului, să rămână în coloană şi să nu utilizeze banda de urgenţă care este destinată exclusiv autovehiculelor de intervenţie.

?Rugăm şoferii să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi în zonă şi să se conformeze indicatoarelor de presemnalizare şi de semnalizare din zona km 106, la ieşirea de pe autostradă, la intrare în Piteşti. Pentru decongestionarea traficului, recomandăm conducătorilor auto care doresc să evite aglomeraţia să folosească ruta alternativă DN 7 Piteşti - Găeşti cu reintrare pe autostradă la kilometrul 73 sau să circule în continuare pe acest tronson prin Titu - Bâldana - Tărtăşeşti ? Chitila spre Bucureşti? a declarat comisarul Marian Badea, şeful Brigăzii de Poliţie Rutieră Argeş.

Circulaţia vehiculelor rutiere este deviată la km 106 pe calea II Piteşti - Bucureşti a autostrăzii şi în continuare pe banda rămasă deschisă circulaţiei rutiere a DN 65B, spre Piteşti şi pentru ruta Oarja-Catanele, circulaţia se va desfăşura, deviat. Restricţia va fi ridicată după finalizarea lucrărilor, astfel încât circulaţia tuturor vehiculelor să aibă loc în condiţii de siguranţă, termenul estimat fiind 31 octombrie.

Antena3.ro

×
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close