Antena 3 CNN Economic Auto Tragedii pe A1 şi A2 ? bilanţul accidentelor în lanţ (VIDEO)

Tragedii pe A1 şi A2 ? bilanţul accidentelor în lanţ (VIDEO)

Tragedii pe A1 şi A2 ? bilanţul accidentelor în lanţ <font color=red>(VIDEO)</font>
14 Ian 2008   •   09:42

În vara anului trecut mai multe maşini au fost implicate în două accidente în lanţ, produse pe Autostrada Soarelui. Primul accident a avut loc la kilometrul 95, pe sensul de mers spre Constanţa. Au fost implicate 4 maşini, printre care şi cea a postului de televiziune Antena 3. După numai 10 minute, pe celălalt sens de mers, o nouă coliziune în lanţ, mult mai gravă. Un tânăr şi-a pierdut viaţa, mai multe persoane au ajuns cu răni grave la spital, iar 12 maşini au fost distruse. Zeci de echipaje de la Ambulanţă, pompieri şi poliţie au ajuns la locul celor două accidente.

Cele mai multe accidente pe autostradă s-au petrecut însă pe cea care face legătura între Bucureşti şi Piteşti, deoarece aceasta a fost dată cu mult timp înainte în folosinţă. Cel mai recent, în primăvara anului trecut, în apropierea Piteştiului. Era sâmbăta mare, iar poliţiştii cred că accidentul s-a produs din cauza aglomeraţiei de la supermarketurile din zonă.

În decembrie 2006 s-a produs unul dintre cele mai grave accidente în lanţ de pe Autostrada 1. Au fost implicate peste 20 de maşini, iar multe dintre ele au fost proiectate în şant, din cauza poleiului.

Un alt accident în lanţ s-a petrecut petrecut tot în sezonul rece pe autostrada 1. Incidentul nu a fost provocat de vremea rea, de această dată, ci de un pieton imprudent, care a fost lovit de o maşină în timp ce traversa autostrada. Alte 40 de maşini aflate în coloană s-au lovit.

Un accident similar a avut loc în noiembrie 2004, pe autostrada Soarelui. 20 de maşini s-au ciocnit din cauza gheţii. Câteva dintre ele au fost proiectate într-un şanţ, iar 4 oameni au fost răniţi -  

Antena 3

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close