Antena 3 CNN Economic Auto Traian Băsescu şi Mircea Geoană implicaţi în accidente rutiere minore

Traian Băsescu şi Mircea Geoană implicaţi în accidente rutiere minore

Traian Băsescu şi Mircea Geoană implicaţi în accidente rutiere minore
30 Mar 2008   •   19:48

Preşedintele Traian Băsescu a provocat duminică seară un accident in lanţ, în zona Cişmigiu. Şeful statului se afla la volanul unui autoturism SPP, cand a tamponat o maşină din faţa lui, care a intrat la rândul ei într-un alt vehicul. Se pare că una dintre cele două maşini aparţine Serviciului Român de Informaţii. Accidentul nu a avut urmări grave, însă preşedintele a fost sancţionat cu trei puncte penalizare şi a primit o amendă de o sută de lei.

Accidentul a avut loc în jurul orei 17.30, pe bulevardul Regina Elisabeta din capitală, în dreptul clădirii Primăriei generale. Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, ?Preşedintele se afla la volanul autoturismului Volkswagen Golf, culoare albastră, cu numărul B 11 FRH, proprietate a Serviciului de Protecţie şi Pază. Maşina a lovit în partea din stânga spate o Dacie 1310, care frânase brusc. În timpul deplasării, maşina în care se afla Preşedintele era escortată de dispozitivul de protecţie al S.P.P.?

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan spune că a fost vorba de o tamponare soldată cu pagube materiale. Şeful statului s-a prezentat la secţia de poliţie de la Candiano-Popescu, unde a completat procesul-verbal şi a fost testat cu aparatul etilotest. Potrivit Poliţiei Capitalei, rezultatul etilotestului a ieşit negativ. Gestul preşedintelui de a conduce singur este considerat de către analişti unul foarte riscant.

Tot duminică după-amiază, şi tot într-un accident rutier minor a fost implicat şi liderul social democrat Mircea Geoană. Accidentul s-a produs în jurul orei 18.15 în zona Aviatorilor ? ambasada Chinei, din Bucureşti. Mircea Geoană a lovit din spate un autoturism al cărui şofer a frânat brusc în dreptul unei treceri de pietoni. Nimeni nu a fost rănit în urma accidentului.

Antena3.ro

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close