Antena 3 CNN Economic Auto Trasee RATB modificate în sectoarele 2 şi 3

Trasee RATB modificate în sectoarele 2 şi 3

Trasee RATB modificate în sectoarele 2 şi 3
20 Iul 2007   •   20:32

Din cauza lucrărilor de reabilitare a carosabilului pe străzile bucureştene RATB a anunţat modificarea mai multor linii de transport în comun în sectoarele 2 şi 3. Astfel troleibuzele 70 şi 79 vor funcţiona începând de sâmbătă pe traseele de bază de la Vasile Pârvan, respectiv Gara de Nord, până la intersecţia bd. Pache Protopopescu, Popa Nan, apoi prin strada Matei Voievod, strada Vatra Luminoasă, bd. Pierre de Coubertin până la Stadionul Naţional Lia Manoliu.

Tot începând de sâmbătă linia 92 de troleibuze se suspendă. Pentru preluarea călătorilor se înfiinţează linia navetă 670 care va circula între bd. Basarabia şi Foişorul de Foc prin str. Lucreţiu Pătrăşcanu, str. Constantin Brâncuşi, str. Baba Novac, str. Dristorului, str. Delea Nouă, cal. Călăraşilor, str. Traian, cu întoarcere prin str. Iancu Cavaler de Flondor, bd. Pache Protopopescu, str. Traian revenind apoi la traseul de ducere.

Abonamentele eliberate pentru liniile 70, 79 şi 92 vor fi valabile şi pe linia navetă 670, precum şi pe liniile 101, 102, 330, 335 pe traseul comun cu linia 92.

Antena3.ro

×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close