Antena 3 CNN Economic Auto Trei zile până la Revelion. Trafic infernal pe DN 1 (VIDEO)

Trei zile până la Revelion. Trafic infernal pe DN 1 (VIDEO)

Trei zile până la Revelion. Trafic infernal pe DN 1 <font color=red>(VIDEO)</font>
28 Dec 2007   •   19:08

Cu trei zile înainte de petrecerea de revelion, mii de turişti se îndreaptă deja spre staţiunile de pe Valea Prahovei, acolo unde vor petrece noaptea de anul nou. Motiv pentru care traficul rutier pe Drumul Naţional 1 se desfăşoară cu dificultate. În unele zone, cozile de automobile se întind pe mai mult de 10 kilometri, iar poliţia estimează că vineri şi sâmbătă peste 30.000 de maşini vor tranzita Sinaia şi Buşteni. De cel puţin două ori mai mult decât de obicei. Aglomeraţia începe chiar la intrarea în Sinaia.

Rute alternative
Turiştii care s-au încumetat să meargă până la Predeal sau Braşov au avut nevoie de câteva zeci de minute bune pentru a parcurge doar câţiva kilometri. Poliţiştii se aşteaptă ca DN 1 să fie aglomerat şi în zilele următoare. Turiştii care vor să ajungă la Braşov pot folosi şi ruta alternativă DN1 A - Ploieşti - Vălenii de Munte - Cheia - Săcele ? Braşov.

Unde se schiază cel mai bine
Pârtiile sunt în stare foarte bună şi proprietarii de pensiuni le promit turiştilor o mulţime de surprize. La munte, zăpada este perfecta pentru sporturile de iarnă. În Poiana Braşov, pe pârtia Bradul sunt 50 de centimetri de nea, iar în Masivul Postăvarul zăpada a depăşit un metru. Condiţii foarte bune pentru schiori sunt şi la Predeal, unde sunt 45 de centimetri de zăpadă, dar şi la Buşteni şi Azuga. Iar la Sinaia, pe Valea Dorului, împătimiţii sporturilor de iarnă vor găsi 70 de centimetri de zăpadă pe pârtii.

PE VALEA PRAHOVEI SE CIRCULĂ BARĂ LA BARĂ:  

Antena 3

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close