Antena 3 CNN Economic Auto Tupeişti la volan. La Cluj un şofer l-a ameninţat pe un pieton cu pistolul

Tupeişti la volan. La Cluj un şofer l-a ameninţat pe un pieton cu pistolul

Tupeişti la volan. La Cluj un şofer l-a ameninţat pe un pieton cu pistolul
11 Noi 2008   •   23:47

Incidente desprinse din filmele holywoodiene. Un tânăr a fost înjurat marţi, în Cluj Napoca, pentru că vorbea la telefon în timp ce traversa pe trecerea de pietoni. Când bărbatul s-a urcat într-o maşină şi l-a urmărit pe şoferul agresiv, a fost ameninţat la o intersecţie de către acesta cu un pistol cu aer comprimat.
Radu Albu, de 25 de ani, din Zalău, a înjurat, marţi după-amiază, un pieton, la intersecţia dintre străzile Victor Babeş şi Lucian Blaga, pe motiv că acesta vorbea la telefonul mobil în timp ce traversa pe trecerea de pietoni, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj, Raluca Seucan, citat de Mediafax. Aceeaşi sursă susţine că pietonul, în vârstă de 32 de ani s-a urcat în maşina personală şi l-a urmărit pe şoferul din Zalău până la o intersecţie unde s-a dat jos şi l-a întrebat de ce l-a înjurat. În loc de răspuns, clujeanul a fost ameninţat cu un pistol cu aer comprimat. Tânărul s-a speriat şi a sunat la 112.
Cei doi au fost duşi la Poliţie pentru declaraţii, iar şoferul din Zalău va fi cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi pentru ameninţare.
Acesta este al doilea incident de acest gen petrecut în Cluj, în ultimele două zile, după ce luni un bărbat care a avut un conflict în trafic cu un altul l-a împuşcat pe acesta cu gloanţe de cauciuc.
Şi în Capitală nervii şi tupeul unor şoferi provoacă situaţii greu de imaginat. Luni seară, în carierul Drumul Taberei un tânăr a fost agresat de un şofer supărat că acesta parcase pe locul plătit de el. Deşi tânărul a încercat să îi explice şoferului nervos că nu intenţiona să staţioneze pe locul respectiv decât câteva minute, acesta l-a înjurat şi îmbrâncit. Potrivit unui cititor Antena3.ro, şoferul autoturismului cu numărul B-92-MMM a ţipat şi la două fete care coborâseră din maşina băiatului. La câţiva metri staţiona maşina Poliţiei, însă nimeni nu a luat atitudine.
Ai fost martorul unui incident cauzat de tupeiştii din trafic? Ai luat parte la evenimente inedite sau, pur şi simplu, te-a amuzat o anumită situaţie pe care vrei să o vadă şi alţii, contactează-ne. Dacă ai filmat sau fotografiat un astfel de eveniment şi vrei să apară la Antena 3, trimite-ne clipul tău video sau fotografiile pe adresa de mail [email protected]
Cei care ne trimit astfel de materiale video sau foto confirmă faptul că sunt titulari ai drepturilor aferente operelor respective şi că sunt de acord ca acestea să fie exploatate de Antena 3.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cluj Napoca
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close