Antena 3 CNN Economic Auto Un autocar plin cu elevi români s-a răsturnat în Ungaria (VIDEO)

Un autocar plin cu elevi români s-a răsturnat în Ungaria (VIDEO)

Un autocar plin cu elevi români s-a răsturnat în Ungaria <font color=red>(VIDEO)</font>
28 Mar 2008   •   18:47

Un autocar plin cu elevi români s-a răsturnat vineri dimineaţă pe o autostradă din Ungaria în apropiere de graniţa cu Austria. Copiii veneau din Petroşani şi mergeau în vacanţă în Italia. Şoferul autocarului a pierdut controlul maşinii şi s-a răsturnat în şanţul adânc de patru metri de pe marginea şoselei. Conducătorul auto şi 3 dintre pasageri au fost răniţi.

Poliţia locală a luat imediat legătura cu Amabasada României. Deocamdată starea celor patru este stabilă, două persoane au fost operate deoarece au avut nişte facturi la membrele superioare.

Şoferul a fost şi el rănit în accident şi a fost internat. Răniţi grav mai sunt doi profesori şi o elevă. Poliţiştii încearcă să determine ce anume a cauzat accidentul.

Anchetatorii presupun că şoferul a adormit la volan şi nu a mai putut redresa maşina. Autocarul a mers în afara carosabilului pe o porţiune de 80-100 de metri şi a ajuns în şanţ.

Marginea drumului este foarte moale şi, dacă o maşină grea ajunge pe această porţiune se scufundă în noroi şi din această cauză şoferul nu mai poate redresa maşina. Microbuzul se îndrepta către Roma, unde copiii ar fi trebuit să participe la un schimb de experienţă - -

Antena 3

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close