Antena 3 Economic Auto Un român a inventat mașina care merge cu apă, oțet, cola sau urină. Cei de la RAR au avut o mare surpriză

Un român a inventat mașina care merge cu apă, oțet, cola sau urină. Cei de la RAR au avut o mare surpriză

22 Ian 2016   •   13:54
Un român a inventat mașina care merge cu apă, oțet, cola sau urină. Cei de la RAR au avut o mare surpriză
Sursa foto: Foto: Pixabay

Gheorghe Bordeianu, un inginer din Bacău, a inventat motorul care funcţionează pe bază de hidrogen. Băcăuanul şi-a pus în practica invenţia, şi a ataşat maşinii sale (un Cielo cumpărat la mâna a doua din Spania) un dispozitiv care funcţionează cu un amestec de apă, oţet, cola sau chiar urină.

Maşina poate fi considerată ecologică deoarece arde hidrogenul şi elimină în aer oxigenul. Gheorghe Bordeianu şi-a testat chiar maşina la RAR, iar rezultatele în privinţa emisiilor au fost zero.

”Orice lichid care contine hidrogen poate fi folosit drept combustibil pentru motor. Dispozitivul functioneaza cu otet si cola, chiar si cu urina” a declarat inginerul băcăuan.

Gheorghe Bordeianu afirmă că orice lichid s-ar pune în motor, cu trei litri se poate circula chiar şi 5.000 de kilometri. Secretul constă însă în generatorul care separă hidrogenul de oxigen.

sursa: promotor.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
RAR
Parteneri
x close