Antena 3 CNN Economic Auto Un şofer a plonjat cu maşina într-o fântână arteziană

Un şofer a plonjat cu maşina într-o fântână arteziană

Un şofer a plonjat cu maşina într-o fântână arteziană
04 Sep 2007   •   07:49

Trei persoane din Capitală au ajuns luni noaptea la spital, după ce maşina în care se aflau a intrat în coliziune cu un autobuz. Două ore mai târziu, un tânăr a văzut şi el moartea cu ochii, după ce a aterizat cu maşina într-o fântână din faţa Parlamentului. Primul accident s-a produs pe Bulevardul Iuliu Maniu, puţin după ora 22.00. Un autoturism a fost măturat de pe şosea de un autobuz al RATB şi aruncat într-un pom de pe margine. Poliţiştii care au venit la faţa locului spun că vinovat se face şoferul care conducea maşina.

Cel de-al doilea accident a avut loc chiar în faţa Parlamentului. Un şofer timişorean a plonjat cu maşina într-o fântînă arteziană. O cascadorie greu de explicat, mai ales pe drum drept. Performanţa e cu atât mai mare, cu cât şoferul-acrobat a scăpat fără nicio zgârietură. Nu însă şi maşina. Accidentul a atras zeci de curioşi.

În timp ce toată lumea se poza cu maşina parca picată direct în fântână, şoferul chemat să tracteze automobilul se chinuia să găsească o soluţie. Incidentul nu este o premeră. În urmă cu două nopţi, tot în aceeaşi zonă, un alt cascador de ocazie a reuşit o figură asemănătoare.

PLONJON ÎN ARTEZIANA DIN FAŢA PARLAMENTULUI

Antena 3

×
Parteneri
Ciolacu: "România se prăbușește dacă nu are acces la fondurile europene"
x close