Antena 3 CNN Economic Auto Un tânăr a intrat cu motocicleta într-un microbuz

Un tânăr a intrat cu motocicleta într-un microbuz

Un tânăr a intrat cu motocicleta într-un microbuz
27 Iul 2007   •   18:04

Grav accident de circulaţie la Iaşi. Un tânăr de 29 de ani a murit strivit de un microbuz, după ce a căzut de pe motocicletă. Bărbatul a fost lovit în plin şi proiectat zeci de metri pe şosea. Tânărul ieşise joi seara să se plimbe cu motocicleta alături de mai mulţi prieteni. Bărbatul a accelerat în timp ce urca dealul Copoului, dar într-un moment de neatenţie a scăpat controlul.

Motocicleta a fugit pur şi simplu de sub tânăr şi acesta a fost lovit în plin de un microbuz. Bărbatul a fost proiectat într-un copac şi a murit pe loc. Din primele cercetări, poliţiştii cred că este vina motociclistului, dar prietenii tânărului dau vina pe şoferul microbuzului. Şoferul microbuzului spune că nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul. ?Se pare că înainte de impact motociclistul a căzut de pe motocicletă şi între motociclist şi microbuz a existat un impact frontal?, declara inspectorul Dragoş Moisuc, de la Poliţia Rutieră.

Ceilalţi doi motociclişti, aflaţi în stare de şoc, au fost transportaţi la spitalul de urgenţă. ?Pacientul este în sindrom de stres post traumatic caracteristic tuturor supravietuitorilor dintr-un accident mortal?, declara dr. Tudor Ciuhodariu. Doar în ultima lună, doi motociclişti din Iaşi şi-au pierdut viaţa în accidente.

Observator

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close