Antena 3 CNN Economic Auto Un tânăr s-a lăsat urmărit de poliţişti ca să vadă cât de perseverenţi vor fi aceştia (VIDEO)

Un tânăr s-a lăsat urmărit de poliţişti ca să vadă cât de perseverenţi vor fi aceştia (VIDEO)

Un tânăr s-a lăsat urmărit de poliţişti ca să vadă cât de perseverenţi vor fi aceştia (VIDEO)
Sursa foto: Un tanar s-a lasat urmarit de politie intentionat
10 Mai 2010   •   17:47
ANTENA3.RO - EXCLUSIV ONLINE // Urmăririle ca-n filme ale poliţiştilor care sunt pe urmele celor care se simt ameninţaţi de autorităţi nu sunt neapărat o noutate, dar în momentul în care nu eşti certat cu legea şi provoci poliţiştii la o umărire ca în jocurile pe calculator, atunci poate fi ca o secvenţă scoasă dintr-un film. Aşa s-a întâmplat luni dimineaţă în Bucureşti, când un tânăr de 20 de ani din Ploieşti şi-a început săptămâna cu o amendă de aproape 1.000 de lei şi suspendarea permisului, pentru că nu a oprit la semnalul poliţiei şi pentru că în timpul în care era urmărit de maşina de poliţie a tamponat trei maşini. De ce s-a lăsat umărit? Pentru că voia să vadă până unde merge poliţia în astfel de cazuri, nu pentru că ar fi avut probleme cu actele maşinii sau cu starea de ebrietate.

Luni, pe 10 mai 2010, în jurul orei 08:45, un tânăr de 20 ani, din Ploieşti a condus un autoturism pe Şoseaua Pantelimon din Bucureşti, iar la intersecţia cu Şoseaua Iancului a depăşit coloana de autovehicule oprită la semafor. Poliţistul rutier care se afla în zonă i-a făcut semnal regulamentar de oprire, însă tânărul şi-a continuat deplasarea.

Pentru că nu a oprit la directivele poliţistului, în urmărirea tânărului a pornit un echipaj de la Brigada Rutieră a Capitalei, care a reuşit să-l blocheze pe Strada Măgura Vulturului, după ce şoferul tamponase pe o altă stradă un taxi şi alte două autoturisme parcate regulamentar.



?După ce tânărul a fost prins de poliţişti, a fost verificat, însă avea toate actele în regulă şi nu era sub influenţa alcoolului. Motivaţia lui a fost legată însă de cât de insistenţi sunt poliţiştii în astfel de situaţii şi s-a exprimat cum că ?N-am crezut că o să fiţi aşa de perseverenţi?. Totuşi, tânărul de 20 de ani a declarat poliţiştilor că a fost o prostie din partea lui să recurgă la un asemenea gest?, explică pentru Antena3.ro Daniel Piştea, şeful Biroului de Educaţie Rutieră din cadrul BPR.

El adaugă pentru Antena3.ro că tânărul a fost sancţionat cu o amendă de 960 lei şi cu suspendarea dreptului de a conduce, pentru 30 de zile.

Sursă video: Brigada Rutieră a Capitalei

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Politie urmarire tanar amenda permis
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close