Antena 3 CNN Economic Auto Ungaria. 4 maşini din România, implicate într-un grav accident rutier

Ungaria. 4 maşini din România, implicate într-un grav accident rutier

Ungaria. 4 maşini din România, implicate într-un grav accident rutier
20 Feb 2008   •   14:43

În apropiere de localitatea maghiară Szeged cel puţin patru maşini înmatriculate în România au fost implicate miercuri la prânz într-un grav accident rutier. Traficul în zonă a fost blocat mai bine de două ore după ce un TIR cu număr de Bucureşti a provocat o tamponare în lanţ. pe sensul de mers spre România. Au mai fost grav avariate un microbuz, un Logan, precum şi încă un TIR, toate înmatriculate în România.

Un şofer român aflat în trafic în acea zonă a declarat pentru Antena3.ro că la faţa locului au sosit mai multe maşini ale salvării şi pompierilor. "Cel mai grav avariat a fost Loganul. Era zob, a fost nevoie să fie remorcat. De asemenea, cabina unuia dintre TIR-uri era puternic avariată", a declarat martorul la accident. El nu a putut să precizeze dacă în microbuzul românesc se aflau mai multe persoane.

Deocamdată, nu se cunosc informaţii legate de eventuale victime. De asemenea, nu se ştie nici care a fost cauza accidentului în care au fost implicate maşinile din România. După două ore de la producerea accidentului, poliţia ungară a reuşit să deblocheze şoseaua. În acest moment se circulă în zonă, traficul rutier fiind redeschis.

Antena3.ro

×
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close