Antena 3 CNN Economic Auto Urmărire ca în filme, în Capitală. Poliţiştii au prins un şofer beat, fără permis (VIDEO)

Urmărire ca în filme, în Capitală. Poliţiştii au prins un şofer beat, fără permis (VIDEO)

Urmărire ca în filme, în Capitală. Poliţiştii au prins un şofer beat, fără permis (VIDEO)
Sursa foto: Sofer
10 Ian 2010   •   15:19

Urmărire ca în filme prin centrul Capitalei, sâmbătă noapte. Un bărbat, băut bine şi fără permis, a fost prins în trafic de către poliţiştii de la Rutieră. Nu a oprit însă la semnal, aşa că oamenii legii l-au urmărit prin Capitală. În cele din urmă bărbatul s-a predat, dar numai după ce a lovit alte patru maşini parcate regulamentar.

Bărbatul a fost oprit de poliţişti la un control de rutină. Omul, care îl avea în maşină şi pe fiul său minor, s-a conformat şi a tras pe dreapta. Numai că, în momentul în care ofiţerul a ajuns în dreptul geamului său, bărbatul a pornit motorul şi a demarat în trombă. A urmat o cursă infernală prin centrul Capitalei.

Într-un final, fugarul a pierdut controlul maşinii la piaţa Mihail Kogălniceanu şi s-a oprit în patru autoturisme parcate regulamentar. Un tânăr care trecea cu maşina prin centrul Capitalei a fost la un pas să fie lovit de fugar. Nici aşa nu s-a potolit. A încercat să fugă aşa că poliţiştii l-au imobilizat şi i-au pus cătuşele.

Şoferul de ocazie a refuzat testarea cu aparatul etilotest, aşa că poliţiştii l-au dus la Institutul de Medicină Legală pentru recoltarea de probe. Pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducea fără permis, bărbatul se va alege cu dosar penal.



Antena 3

×
Subiecte în articol: sofer beat urmarire
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close