Antena 3 CNN Economic Auto Urmărire ca în filme pe şoselele din Vrancea. Un şofer de 19 ani a spart două baraje de poliţie (VIDEO)

Urmărire ca în filme pe şoselele din Vrancea. Un şofer de 19 ani a spart două baraje de poliţie (VIDEO)

Urmărire ca în filme pe şoselele din Vrancea. Un şofer de 19 ani a spart două baraje de poliţie (VIDEO)
16 Oct 2008   •   21:17

Un şofer de 19 ani a spart două baraje de poliţie după ce a fost prins conducând cu 170 de kilometri pe oră. Urmarirea, petrecută pe şoselele din Vrancea, s-a oprit doar după focurile de armă ale poliţiştilor.
Tânărul nu a ţinut cont de semnalele poliţiştilor care încercau să îl oprească, aşa că oamenii legii au pregătit un baraj la intrarea în municipiul Focşani.
De pe şoseaua blocată de poliţişti, vitezomanul a evadat însă pe contrasens. A urmat un slalom criminal printre maşinile care veneau din direcţia opusă. La câţiva kilometri distanţă, a fost pregătit un al doilea baraj, pe care şoferul a reuşit să îl evite în ultimul moment, rămânând cu bolidul înţepenit pe câmp. Bărbatul a încercat să scape pentru ultima oară. De data asta însă poliţiştii au scos pistoalele şi au tras 5 focuri de armă.
Şoferul năbădăios are doar 19 ani, iar într-un singur an de şoferie a rămas fără permis de două ori. Acum îl va pierde pentru a treia oară şi riscă şi un dosar penal.

Observator

×
Subiecte în articol: Vrancea
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close