Antena 3 CNN Economic Auto Urmărire spectaculoasă: Poliţiştii au încercat să oprească trei tineri care au furat o maşină (VIDEO)

Urmărire spectaculoasă: Poliţiştii au încercat să oprească trei tineri care au furat o maşină (VIDEO)

Urmărire spectaculoasă: Poliţiştii au încercat să oprească trei tineri care au furat o maşină (VIDEO)
28 Apr 2010   •   10:18


Cinci echipaje de la Poliţia Rutieră au pornit, marţi seară, pe urmele a trei tineri care furaseră o maşină. Hoţii nu au vrut să oprească la somaţia poliţiştilor. Urmărirea a luat sfârşit abia când maşina a lovit două autoturisme parcate pe marginea şoselei, după care s-a oprit într-un stâlp. Cei trei au ajuns la spital, unde s-a aflat că erau şi recidivişti.

Cei trei tineri au furat o maşină din cartierul Pantelimon, cu care vroiau să se plimbe prin oraş. Spre ghinionul lor, proprietarul a fost extrem de vigilent.

Urmărirea a durat câteva minute bune. La un moment dat, însă, şoferul a pierdut controlul maşinii, a lovit două autoturisme după care s-a oprit într-un stâlp.

Cei trei hoţi sunt recidivişti şi au mai multe dosare penale pentru furt de maşini. Ei au ajuns în cătuşe la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Când îşi vor reveni, vor ajunge pe mâna poliţiştilor şi, probabil, se vor mai alege cu încă un dosar penal.



Antena 3


×
Subiecte în articol: urmarire hoti masina
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close