Antena 3 CNN Economic Auto Utilajele de deszăpezire au fost scoase pe DN 1

Utilajele de deszăpezire au fost scoase pe DN 1

Utilajele de deszăpezire au fost scoase pe DN 1
22 Oct 2007   •   18:34

Deşi suntem de abia în luna octombrie drumarii s-au văzut nevoiţi să scoată deja utilajele de deszăpezire. În Prahova, lucrătorii de la Drumuri Naţionale au folosit stocurile de material antiderapant rămase din 2006 pentru degajarea zăpezii de pe carosabil, atat pe Valea Prahovei, între Sinaia şi Predal cât şi la Cheia. Ca în fiecare an, angajaţii de la Drumuri Naţionale au avut probleme. Odată cu prima ninsoare, pe DN1A la Cheia, la limita cu Braşovul şi pe Valea Prahovei s-au produs blocaje.

Dacă iarna îşi va intra în drepturi mai devreme, probleme vor mai fi şi pe DN1D între localităţile Albeşti şi Ciorani, dar şi pe DN72 spre Târgovişte. Poliţia Rutieră recomandă şoferilor să conducă prudent şi să nu iasă la drum fără maşina echipată de iarnă. Şoferii conştienţi de problemele cauzate de iarnă s-au grăbit să ducă automobilele în service.

La nivelul întregului judeţ, cele 7 districte de deszăpezire a drumurilor naţionale au nevoie şi în această iarnă de peste 8.000 de tone de sare şi 6.000 de metri cubi de nisip. Materialele antiderapante însă nu sunt înca în depozite pentru că licitaţiile pentru achiziţionare, vor fi organizate, abia la sfârşitul lunii.
Antena 3

×
Parteneri
ANM anunţă cum va fi vremea în iunie
x close