Antena 3 CNN Economic Auto Vacanţa Mare la spital. Radu Pietreanu are glezna fracturată, după un accident cu motocicleta

Vacanţa Mare la spital. Radu Pietreanu are glezna fracturată, după un accident cu motocicleta

Vacanţa Mare la spital. Radu Pietreanu are glezna fracturată, după un accident cu motocicleta
17 Oct 2008   •   17:16

Radu Pietreanu, unul dintre membrii fondatori ai grupului umoristic Vacanţa Mare, a ajuns, vineri, la spital, după ce a fost implicat într-un accident de circulaţie produs în zona Complexului Romexpo din Bucureşti. Radu Pietreanu a anunţat incidentul pe forumul site-ului motociclism.ro, dedicat comunităţii motocicliştilor din România. ?Vă salut din gips?, le-a spus umoristul utilizatorilor forumului.
Potrivit spuselor sale, Radu Pietreanu se deplasa pe o motocicletă BMW F650, iar în momentul în care a virat la stânga a fost lovit în plin de o maşină. ?Un tip cu o furgonetă se gândea la ale lui şi m-a luat în plin din spate, deşi a frânat vreo 10 metri. Am căzut rău, dar am avut noroc cu echipamentul (cisme enduro, genunchere, geacă, cască, mănuşi)?, spune Radu Pietreanu.
Acesta a fost transportat la spital unde s-a constatat că are o fractură la gleznă ce îl va ţine în gips cel puţin o lună. ?Dacă nu aveam cisme tari, mi se răsucea glezna 360 de grade. În toate emisiunile în care am fost invitat am vorbit despre necesitatea de a purta echipament de protecţie complet pe motor indiferent cât de cald ar fi?, aminteşte Pietreanu.
El spune că nu îi va cere daune celui care l-a accidentat. Acesta ?tremura tot şi o ţinea pe a lui: Nu ştiu unde mă gândeam, nu te-am văzut, sunt de vină, ce trebuie să fac, cu ce să te ajut?. Pietreanu, care figurează cu carnet de conducere din luna iulie 2007, susţine că i-a zis conducătorului auto să îl ajute prin a nu mai lovi şi un alt motociclist.
Radu Pietreanu, ca şi colegul său de trupă, Mugur Mihăescu, este un împătimit al motoarelor. În luna mai a acestui an, Pietreanu şi-a cumpărat o Suzuki Hayabusa 1300, în valoare de peste 15.000 de euro, care atinge 300 de kilometri pe oră. Nici colegii săi din Vacanţa Mare nu se lasă mai prejos. Mugur Mihăescu are o Honda Shadow, iar Ani Creţu o Honda CBR 125.
Antena3.ro

×
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close