Antena 3 CNN Economic Auto Victima unui accident - claxonată de şoferi pentru că "încurca" circulaţia (VIDEO)

Victima unui accident - claxonată de şoferi pentru că "încurca" circulaţia (VIDEO)

Victima unui accident - claxonată de şoferi pentru că "încurca" circulaţia <font color=red>(VIDEO)</font>
09 Oct 2007   •   19:47

O tânără accidentată pe trecerea de pietoni a ?încurcat? luni circulaţia, la Galaţi. În timp ce femeia zăcea pe asfaltul ud în aşteptarea ambulanţei, şoferii claxonau nemulţumiţi că rănita le blochează calea. Tânăra rănită de 18 ani era lungită pe şosea, după ce un microbuz o lovise pe trecerea de pietoni şi o aruncase patru metri în faţă. Nimeni nu a mişcat-o pe tânăra fată, pentru că urma să sosească ambulanţa. Pe imagini se vede însă că nici nu era cineva interesat de starea ei.

Un martor i-a aruncat pantofii care i-au zburat din picioare, şoferul care a lovit-o era ocupat cu telefonul, iar poliţiştii vedeau de şoferii nervoşi că trebuie să ocolească. Până la urmă, şoferul microbuzului s-a aplecat să vadă ce face rănita. Însă maşinile treceau nestingherite la nici jumătate de metru de capul femeii.

Femeia a stat şapte minute pe şoseaua udă. Şoferul a respectat procedura şi n-a mişcat-o până nu a venit ambulanţa. Victima a fost transportată la spital cu răni la cap şi mai multe contuzii. Se va vindeca, spun medicii, însă indiferenţa oamenilor rămâne, după cum se vede în imagini, incurabilă.
O FEMEIE RĂNITĂ - VICTIMA INDIFERENŢEI PE ŞOSEA:  Observator

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close