Antena 3 CNN Economic Auto Video şi fotografii spion cu viitoarea generaţie Opel Astra

Video şi fotografii spion cu viitoarea generaţie Opel Astra

<font color=red>Video şi fotografii spion</font> cu viitoarea generaţie Opel Astra
27 Mai 2008   •   12:24

Noua generaţie Opel Astra este testată din greu în această perioadă, mărturie stând filmuleţele postate pe internet, şi preluate de presa auto internaţională. În video-ul postat mai jos se poate vedea prototipul celor de la Opel, care este condus "la limită" pe cunoscutul circuit de la Nurburgring. Din nefericire, maşina este foarte bine camuflată, dar se pot vedea unele detalii importante pe care le va încorpora viitorul model Astra.

FOTOGRAFII SPION CU VIITORUL OPEL ASTRA

Plafonul prototipului cu cinci uşi are o linie oblică, iar spatele are o formă de trapez, ceea ce îi conferă maşinii o linie mai elegantă. Conform Worldcarfans.com, partea frontală va fi redesenată în totalitate, grila maşinii semânând cu cea a modelului Insignia, în timp ce restul autoturismului va avea o personalitate proprie.



Partea posterioară a Astrei va avea o nouă bară, cu dimensiuni generoase, iar stopujrile vor fi redesenate. În afara versiunii cu cinci uşi, modelele din gama Astra vor mai fi disponibile în variantele decapotabilă, estate, şi GTC cu 3 uşi.

Debutul oficial al noului Opel Astra este aşteptat la Salonul Auto de la Geneva din 2009, iar din vara anului viitor, autoturismul ar putea fi deja pus în vânzare.

Sursa Foto: Worldcarfans.com

Antena3.ro

×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close