Antena 3 CNN Economic Auto Viitoarea Serie 5 de la BMW, fotografiată în timpul testelor

Viitoarea Serie 5 de la BMW, fotografiată în timpul testelor

Viitoarea Serie 5 de la BMW, fotografiată în timpul testelor
18 Iun 2008   •   17:54

Imagini spion de la testele cu viitoarea serie 5 de la BMW au intrat în posesia Worldcarfans.com, care le-a făcut publice miercuri. Fotogafiile surprinse lângă circuitul de la Nürburgring prezintă maşina fără camuflaj la grila frontală, probabil pentru o mai bună circulaţie a aerului, şi pentru testarea sistemului de răcire.



BMW Seria 5 va beneficia de camere video în oglinzile laterale, pentru o mai bună vizibilitate şi o versiune îmbunătăţită a sistemului iDrive. Cutia de viteze pentru Seria 5 va fi una automată electronică, cu 8 trepte.



De asemenea, se va putea opta pentru o transmisie integrală şi o gamă largă de motoare pe benzină, pornind de la cel de 2,5 litri, 218 cai putere şi terminând cu cel twin-turbo V8 de 4,4 litri, care furnizează 400 de cai putere.



Vor exista şi patru propulsoare diesel, începând de la cel d 2,0 litri şi 175 de cai, cel mai performant fiind un V6 twin turbo de 3,0 litri şi 286 de cai putere. Debutul noii Serii 5 de la BMW este aşteptat a avea loc în primăvara lui 2010, iar M5-ul i-ar putea urma după încă un an.

Fotografii: Worldcarfans.com

Antena3.ro

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close