Antena 3 CNN Economic Auto Volkswagen Tiguan - cel mai vândut SUV din România, potrivit APIA

Volkswagen Tiguan - cel mai vândut SUV din România, potrivit APIA

Volkswagen Tiguan - cel mai vândut SUV din România, potrivit APIA
18 Noi 2008   •   17:44

Potrivit rezultatelor oferite de APIA (Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Automobile), Volkswagen Tiguan este cel mai vandut SUV din Romania. Volkswagen Tiguan ocupă prima poziţie la segmentul A-SUV, cu 1498 de unităţi vândute în primele 10 luni ale anului 2008.
Cea mai vandută linie de echipare este Sport & Style, o versiune cu echipare sportivă. Volkswagen, devine astfel, marca cu cele mai vandute SUV-uri din Romania.

"După Touareg, Tiguan este cel de-al doilea SUV Volkswagen. Acest autoturism compact de şosea şi teren marchează intrarea Volkswagen în segmentul A-SUV. Noul Tiguan de la Volkswagen este un SUV compact şi economic, care demonstrează un caracter practic ridicat în utilizarea zilnică pe şosea şi superbe capabilităţi offroad. Stabileşte noi standarde în segmentul A-SUV prin design-ul său cu două parti frontale, interior funcţional şi variabil, prevăzut cu nenumărate funcţii unice în clasa sa, performanţe excelente de remorcare şi o gamă de motoare incluzând motoare TSI şi TDI CR eficiente", a declarat Sebastian Vlăsceanu, Director de Marketing Volkswagen.

Foto: Volkswagen
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: APIA
Parteneri
Înregistrarea cu omul lui Coldea care susține că și-ar da viața pentru generali
x close