Antena 3 CNN Economic Auto Zăpada creează probleme în ţară. Trafic îngreunat

Zăpada creează probleme în ţară. Trafic îngreunat

Zăpada creează probleme în ţară. Trafic îngreunat
28 Ian 2008   •   18:21

Zăpada creează probleme în mai multe zone din ţară. La Braşov, ninsoarea abundentă a dat peste cap traficul din oraş. Şi în judeţul Harghita sunt probleme din cauza zăpezii şi a viscolului. Ninsoarea le-a dat mari bătăi de cap şoferilor din Braşov. Pe străzile lăturalnice ale oraşului, stratul de zăpadă depăşeşte jumătate de metru. Nici pe străzile principale nu s-a circulat mai bine în această dimineaţă. Coloanele de maşini s-au întins pe mai mulţi kilometri. Nici pentru pietoni nu a fost mai uşor să se deplaseze prin oraş.

Trotuarele Braşovului s-au transformat în patinoare din cauza poleiului. În plus, autobuzele au avut întârzieri de câteva zeci de minute. Reprezentanţii primariei spun că utilajele de deszăpezire au fost scoase pe străzi, însă va mai dura pana cand acestea vor ajunge si pe strazile secundare ale oraşului.

Zăpada şi viscolul au creat probleme şi în Harghita. Mai multe localităţi din judeţ au rămas fără curent electric timp de 9 ore, după ce vântul puternic a avariat liniile de înaltă tensiune. Echipele de la Electrica au reuşit în cele din urmă să remedieze defecţiunea.

Traficul pe drumurile din judeţ este îngreunat din cauza zăpezii. Pe drumul naţional 12 A, care leagă Odorheiul Secuiesc de localitatea Praid un autoturism a derapat în această dimineaţă din cauza poleiului. Şoferul nu a fost rănit. Poliţiştii recomandă şoferilor să circule cu prudenţă, mai ales că vântul puternic riscă să doboare copacii pe carosabil.

Antena 3

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close