Antena 3 CNN Economic Auto Zăpadă şi polei. Nu plecaţi la drum cu maşinile neechipate!

Zăpadă şi polei. Nu plecaţi la drum cu maşinile neechipate!

Zăpadă şi polei. Nu plecaţi la drum cu maşinile neechipate!
16 Dec 2007   •   09:11

Vremea rea continuă să facă probleme în ţară, aşa că şoferii trebuie să ciircule cu atenţie. Mai mult, poliţia rutieră ne recomandă să nu plecăm la drum fără anvelope de iarnă sau lanţuri antiderapante. În mai multe zone ale ţării, se circulă greu, din cauza zăpezii sau a poleiului. Situaţiile cele mai grele sunt în judeţele din Moldova. Şi în Harghita circulaţia a fost dată peste cap din cauza ninsorilor.

Pe drumul dintre Vaslui şi Bacău, vântul bătea sâmbătă cu peste 80 de km la oră. Şi în restul judeţului, poleiul şi viscolul au pus şoferii la grea încercare. În ultimele zile s-au înregistrat zeci de tamponări iar câteva drumuri judeţene au fost închise. Poliţia nu a mai lăsat să circule maşinile mai mari de 3,5 tone neechipate.

Şi pe drumurile naţionale din judeţul Brasov s-a circulat greu. Şoferii nu au putut circula în oraşul Făgăsraş cu mai mult de 30 de Km/oră. Stiuaţia nu a fost mai bună nici pe Drumul Naţional 1 de la Făgăraş spre Braşov. S-a circulat în coloană, iar şoferii au putut depăşi cu greu viteza de 50 de Km/oră.

Trafic de iarnă şi în judeţul Hargita. Drumul între Praid şi Bucin a fost închis circulaţiei pentru camioanele mai mari de 7,5 tone.

Antena 3

×
Parteneri
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată
x close