Antena 3 CNN Economic Auto Zece maşini de epocă vor defila duminică prin Bucureşti

Zece maşini de epocă vor defila duminică prin Bucureşti

Zece maşini de epocă vor defila duminică prin Bucureşti
06 Oct 2007   •   13:33

Ultima zi a celei de-a V-a ediţii a Târgului anticarilor este dedicată unei adevărate demonstraţii de forţă din partea a zece maşini de epocă, care vor defila prin Capitală vreme de câteva ore. Astfel, proprietarii a „zece bătrâne doamne” pe patru roţi - maşini de colecţie, aparţinând unor membri ai Clubului Automobilelor de Epocă - se vor întrece, duminică, într-o demonstraţie de cai putere, în cadrul unei veritabile parade a acestor „bijuterii-unicat”.

Prezenţi în număr mare, în primele două zile ale Târgului, bucureştenii au putut admira tablouri din colecţia lui Corneliu Baba, Ion Popescu Negreni, Mihai Cismaru sau achiziţiona renumitele porţelanuri Rosental şi mobilier de sufragerii florentine de secol XIX, atât în Parcul Bucur-Obor, în corturi special amenajate, dar şi la Galeria „Dialog” de la parterul Centrului Administrativ al Sectorului 2.

Sfeşnice, farfurii, halbe, fiare de calcat, încălţătoare de metal, costume de epocă, cărţi, aparate de fotografiat şi piese de mobilier vechi, pendule, bijuterii - sunt doar câteva dintre obiectele de valoare scoase la vânzare cu ocazia celei de-a cincea ediţii a Târgului Anticarilor.

Rompres

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România
x close