Antena 3 CNN Economic Auto Ziua Americii închide şoseaua Kiseleff

Ziua Americii închide şoseaua Kiseleff

Ziua Americii închide şoseaua Kiseleff
03 Iul 2007   •   18:49

4 iulie e data la care americanii îşi aniversează ziua naţională. Miercuri se împlinesc 231 de ani de la adoptarea Declaraţiei de Independenţă. La Bucureşti, Ambasada Statelor Unite organizează un program amplu de festivităţi care vor fi prezidate de ambasadorul Nicholas Taubman. La ceremonie vor participa preşedintele Traian Băsescu, premierul Călin Popescu Tăriceanu precum şi alte personalităţi ale vieţii politice, culturale şi de afaceri. Din cauza manifestărilor, traficul rutier din zona de nord a Capitalei va fi întrerupt între orele 17 şi 21 pe Şoseaua Kiseleff, între Piaţa Arcului de Triumf şi Strada Arhitect Ion Mincu. Şoferii au la dispoziţie mai multe variante ocolitoare: Piaţa Arcului de Triumf - Bulevardul Mareşal Constantin Prezan - Piaţa Charles de Gaulle - B-dul Aviatorilor şi Piaţa Arcului de Triumf - strada Alexandru Constantinescu - Bulevardul Mărăşti - strada Clucerului - Bulevardul Ion Mihalache.

Circulaţia în zonă se desfăşoară deja cu dificultate, după ce traficul rutier pe două artere rutiere importante din apropiere - Şoseaua Ştefan cel Mare şi Bulevardul Iancu de Hunedoara - principala legătură dintre estul şi nordul Bucureştiului - a fost restricţionat, timp de jumãtate de an, doar pe o singură bandă de circulaţie.

Municipalitatea a decis şi închiderea parţială a pasajului Obor - principala cale de legătură între Şoseaua Mihai Bravu şi Şoseaua Ştefan cel Mare - unde vor începe lucrări de reconfigurare a reţelei liniilor de tramvai. În această perioadă, prin pasajul Obor se va circula fie pe o bandă, fie pe ambele, însă cu anumite restricţii în funcţie de stadiul la care se află lucrările.

Antena3.ro

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close