Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 13 avantaje pe care le ai dacă te programezi la Clinica Eminescu 100

13 avantaje pe care le ai dacă te programezi la Clinica Eminescu 100

Clinica Eminescu 100 este o unitate medicală de diagnostic și tratament, renumită pentru serviciile și profesionalismul echipei medicale.

13 avantaje pe care le ai dacă te programezi la Clinica Eminescu 100
Sursa foto: Shutterstock.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Mai 2022   •   16:53

Rolul acesteia este acela de a stabili tratamentul adecvat și eficient, precum și redobandirea sănătății pacientului. Avantajele pe care le poți avea dacă te programezi la Clinica Eminescu 100 sunt nu numai numeroase, dar și foarte importante. Iată câteva dintre acestea:

  • Sănătatea pacientului este cel mai important lucru, iar pentru asta este nevoie de o echipă medicală profesionistă (alcătuită din medici renumiți din România). Vorbim, așadar, despre medici cu experiență de la Clinica Eminescu 100.
  • Clinica Eminescu 100 tratează multidisciplinar fiecare caz în parte, cu scopul de a asigura redobândirea sănătății pacientului. 
  • Clinica are o echipă care reunește medici excepționali și care aplică soluții inovative de tratament tuturor pacienților.
  • Important pentru echipa medicală a clinicii este nu numai ameliorarea unor simptome, sau vindecarea unor afecțiuni, dar și păstrarea stării de sănătate a pacientului, printr-un regim de viață sănătos, prin nutriție echilibrată, mișcare și un echilibru psihoemoțional. Filosofia este simplă: trebuie să ne bucurăm de sănătate, iar acesta este motivul pentru care pacienții pot să se adreseze specialiștilor în nutriție de la clinică, sau echipei de psihologi motivaționali, care oferă posibilitatea însușirii unui stil de viață sănătos. 
  • La clinică există nu numai o echipă de medici multidisciplinari, dar și aparatură de ultimă generație. 
  • Pacientul trebuie să știe că este mult mai important și mai ieftin să previi decât să tratezi. Tocmai de aceea, Clinica Eminescu 100 acoperă o gamă de nu mai puțin de 22 de specializări, iar acestea cuprind cele mai frecvente tipuri de probleme de natură medicală. Practic, clinica acoperă cele mai întâlnite specializări de medicină generală și recuperare. Iată specializările la care pacienții se pot programa: kinetoterapie, fizioterapie/recuperare medicală, psihiatrie, psihologie, pediatrie, neurologie, nutriție, urologie, cardiologie, diabet, dermatologie, ortopedie, oftalmologie, ORL, medicina interna, medicina muncii, reumatologie, chirurgie generala.
  • La Clinica Eminescu 100 pacienții se pot programa pentru efectuarea analizelor medicale. Primul pas în prevenirea unei afecțiuni este efectuarea la intervale regulate a unui set de analize medicale la Clinica Eminescu 100. Clinica oferă o gamă importantă de analize medicale de laborator. Pentru a opta pentru cea mai bună variantă, verificați lista și mai ales contactați personalul Clinicii Eminescu 100. Sunt oferite servicii de excepție la cele mai mici prețuri: pachet screening - Ideal și profitabil (19 analize); pachet screening - complet și avantajos (24 analize); pachetul endocrine - Ideal și accesibil (3 analize); pachetul endocrine - Complet și convenabil (4 analize); pachetul de diabet - Complet și avantajos (5 analize); pachet evaluare funcție renală (12 analize); pachet screening prostată - Economic (2 analize); pachet screening prostată (5 analize).
  • La Clinica Eminescu 100, recuperarea medială a unui pacient se poate face prin: kinetoterapie, electroterapie, magmetoterapie, termoterapie, laserterapie, terapia cu radiofrecvență, ergoterapie. Astfel de terapii se aplică în multiple împrejurări: afecțiuni post traumatice, afecțiuni reumatismale, afecțiuni ale coloanei vertebrale, imobilizare prelungită, scleroză în plăci, recuperare după un accident vascular cerebral. 
  • Echipa de specialiști de la clinică stabilește planul terapeutic individualizat, în funcție de nevoile pacientului.
  • La Clinica Eminescu 100 se poate face kinetoterapie (un ansamblu de tehnici care are drept scop restabilirea anumitor funcții ale corpului). Specialiștii clinicii folosesc electroterapie, terapie cu ultrasunete, masaj, împachetări și alte tehnici.
  • Specialiștii în nutriție de la clinică monitorizează nutriția pacienților prin analize de laborator sofisticate, obiceiurile alimentare. Sunt analizate ingestia alimentelor, absorbția, digestia, catabolismul, excreția.
  • Se poate apela la ortopedie în cazul pacienților care au nevoie de diagnosticarea, corectarea, prevenirea și tratarea afecțiunilor sistemului musculo-scheletal.
  • Reumatologia este o altă specialitate care se poate investiga la clinică, este vorba despre pacienții care au afecțiuni nechirurgicale ale aparatului locomotor, dar și afecțiuni autoimune sistemice. Pentru a stabili un diagnostic corect, medicii reumatologi pot recomanda analize de sânge, ecografie, radiografii, RMN (IRM), osteodensitometrie, biopsie cutanată și alte investigații.

Prin urmare, acestea sunt câteva dintre cele mai importante avantaje pe care le aveți dacă vă programați la Clinica Eminescu 100.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close