Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 3 trucuri pentru a combina stilul elegant cu cel sportiv

3 trucuri pentru a combina stilul elegant cu cel sportiv

Dacă ești nedumerit(ă) când auzi cuvintele "sport" și "elegant" și te întrebi ce ar putea ieși dintr-o astfel de combinație, dar, pe de altă parte, ți se pare intrigant și sună ca o soluție la eternele tale dileme de stil, atunci ai ajuns la locul potrivit.

3 trucuri pentru a combina stilul elegant cu cel sportiv
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Oct 2022   •   15:25

Astăzi îți vom arăta cum să combini în mod eficient eleganța și stilul sport într-un mod sporty chic. Îți vom demonstra că hainele, pantofii și accesoriile care, combinate împreună, creează un efect WOW, sunt disponibile literalmente la îndemâna ta.

Sporty chic – un succes sau un experiment eșuat?

Asociezi stilul sporty chic cu ținutele de antrenament - colanți mulați, un maiou tank colorat și o bentiță din material frotte, pentru a combate transpirația care se prelinge pe față după un antrenament obositor? Este mai mult decât pare, mai ales dacă optezi pentru un look în stil sporty chic.

Ce se ascunde de fapt în spatele acestei denumiri? Eleganța sportivă nu este nimic altceva, decât combinarea elementelor din stilul sportiv și urban cu accente casual. Echilibrul corect este esențial pentru a obține efectul dorit: ținutele nu trebuie să fie nici prea casual, nici prea formale și elegante. Sună complicat? Nimic mai greșit! Următoarele trei trucuri te vor ajuta să creezi outfit-uri confortabile și la modă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Efect WOW în 3 moduri - sportiv, casual și elegant 

1. Mizează pe sneakerși în locul încălțămintei cu toc

Pantofii cu toc adaugă câțiva centimetri în plus la înălțime, dar, să recunoaștem, este greu să găsești o pereche care să îți ofere confort pe toată durata zilei. Așadar, dacă ești adepta eleganței sportive, alege sneakerșii sport, care, contrar aparențelor, se potrivesc bine cu ținuta clasică casual de birou, cum ar fi un costum cu pantaloni lungi și croială largă, o fustă trapez și o cămașă simplă cu mânecă scurtă, sau chiar o rochie midi sau maxi. 

În funcție de gusturile tale personale, poți opta pentru sneakerșii în stil ugly shoes, adică pantofi lifestyle masivi cu talpă înaltă, care atrage atenția (de exemplu, Fila Electric Flow Wmn, Nike Crater Remixa sau Puma Kaia Platform Hazy Summer), sau poți opta pentru un design mai universal și mai discret oferit de sneakerșii pentru femei, precum adidas Court Bold, New Balance WL373 sau Converse Chuck Taylor All Star Madison Mid.

2. Mizează pe culori!

Deși monocromatica arată foarte elegant, din păcate, este foarte ușor să creezi un look plictisitor și insipid din cauza acesteia. Cum putem împiedica acest lucru? Cea mai bună metodă este să folosești accente de culoare puternice și energizante, de exemplu, sub formă de roz intens, kelly green, portocaliu, galben, violet sau orice altă culoare, care nu poate să nu fie remarcată. Adaugă accesorii la ținuta elegantă monocoloră, cum ar fi un ceas bărbătesc sau o șapcă, o geantă de damă, o borsetă multicoloră sau orice alt detaliu care să întrerupă simplitatea look-ului și să dovedească faptul că ești în ton cu cele mai actuale tendințe în materie de modă.

3. Nu te teme de combinațiile neobișnuite

Sporty chic iubește combinațiile aparent incongruente, pe care nicio altă tendință vestimentară nu ar fi tentată să le facă. Cu sporty chic, aproape orice combinație este posibilă: o bluze Fila crewneck boxy cu o fustă maxi cu model și balerini sau teniși, pantaloni de costum cu un top tip sutien sport (de exemplu, cel disponibil pe 50style.ro UP8 BRA Finley sau Nike Bra W NK AIR DF INDY CUTOUT), și un sacou oversize, pentru a completa look-ul cu o geantă servietă și sneakers cu talpă plată.

Outfit-uri în stil sporty chic pentru buzunarul fiecăruia

După cum poți vedea, sporty chic are un potențial foarte mare și, de fapt, oricine poate crea ținute uimitoare urmând principiile sale. Dacă simți că în acest sezon combinația de confort și atemporalitate este cea care ți-a furat inima, atunci nu uita să accesezi magazinul online 50 style, unde te așteaptă propuneri în stil sport de la cei mai renumiți producători, la prețuri foarte competitive. 

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close