Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 5 recomandări de amenajare de care să ții cont în 2021

5 recomandări de amenajare de care să ții cont în 2021

Anul 2021 mizează pe confort, cât mai mult confort. Pentru a te bucura de o casă confortabilă, dar practică în același timp, trebuie să acorzi o mai mare importanță alegerii unor piese de mobilier care să corespundă nevoilor tale.

5 recomandări de amenajare de care să ții cont în 2021
de Georgiana Adam    |    06 Dec 2021   •   10:40

Fie că este vorba despre o canapea confortabilă pentru zona de living, un birou pentru lucrul remote, un pat atemporal, o bucătărie practică sau o baie modernă, un design care mizează pe confort, proiectat și amenajat cu ajutorul unor piese de mobilier de calitate, este un must have în această perioadă. 

Pentru a te bucura de o amenajare care să-ți inducă o stare de spirit plăcută, optează pentru mobilier de calitate, rezistent și versatil.

O canapea cozy și atemporală

O primă schimbare ar trebui să aibă loc în living. Zona de living este zona unde majoritatea dintre noi ne petrecem tot timpul, iar o canapea cozy, cu un design atemporal, reușește să întregească spațiul și schimbă întreaga atmosferă a casei. Optează pentru un model din țesături durabile, culori în ton cu designul încăperii, care își păstrează durabilitatea în timp, cu un cadru din lemn masiv. O canapea tip Chesterfield, din piele sau materiale tapițate sau un colțar cu ladă pentru depozitare, reprezintă piese de mobilier care își păstrează valoarea în timp, sunt extrem de confortabile și vor reuși să îndulcească întregul aspect, nu doar al livingului, ci al întregii locuințe. 

Un birou confortabil pentru work from home

Dacă te numeri printre norocoșii care lucrează de acasă, atunci știi cu siguranță importanța amenajării unei zone de birou în care să-ți petreci timpul lucrând în liniște, ferit de orice zgomot. Dacă dispui de o încăpere separată, alege un birou funcțional, cu un design în stil industrial, scandinav, modern sau clasic, care să fie în concordanță cu restul camerelor, precum și pentru un scaun birou eficient, ergonomic, cu un șezut potrivit și brațe pe care să-ți poți odihni mâinile. Un birou confortabil poate fi amenajat chiar și într-un colț mai retras al livingului sau chiar în balcon, atunci când nu dispui de suficient spațiu. 

Un pat confortabil din materiale de calitate

Un pat confortabil, mai ales în aceste vremuri stresante, reprezintă o alegere importantă. Când alegi un nou pat, trebuie să ții cont nu doar de aspectul estetic al acestuia, care bineînțeles, este extrem de important și trebuie să fie în concordanță cu designul dormitorului, ci și de materialele din care este confecționat. Optează pentru paturi pentru dormitor din lemn de esență tare, cu tapițerie din stofă de calitate, catifea sau piele, pentru un aspect mai modern. Pentru un plus de confort, alege și o saltea ortopedică, în dimensiuni potrivite. Accesorizează patul cu așternuturi din bumbac și pături pufoase pentru un aspect desăvârșit și un grad de confort ridicat. 

O bucătărie funcțională

O mobilă de bucătărie din materiale de calitate sau chiar lemn masiv reprezintă o opțiune viabilă atunci când vrei să te bucuri de un mobilier rezistent în timp. Fie că alegi una în stil industrial sau modern, funcționalitatea este elementul cheie. Sertarele și rafturile sunt mult mai potrivite atunci când organizezi diverse lucruri pe categorii, reușind în acest fel să le ai la îndemână mereu. Totodată, vei reuși să te bucuri de fiecare colțișor al mobilierului. 

O baie modernă, practică

Pentru a defini stilul de amenajare, nu trebui să scapi din vedere baia. Uită de cada de duș care nu mai este demult la modă, alege un duș cu scurgere în podea, cu sticlă securizată, un mobilier de baie în ton cu piesele de mobilier din întreaga casă și optează pentru rafturi și polițe pentru depozitare. Vei reuși să păstrezi totul organizat și vei avea mereu la îndemână produsele de îngrijire. 

Chiar dacă lucrezi de acasă și își dorești să ai totul organizat sau locul de muncă îți este în oraș, un stil de amenajare organizat, confortabil, călduros și plăcut este tot ceea ce ne dorim și căutăm după o zi istovitoare.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close