Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Articole esențiale pentru sport în aer liber, tot ce ai nevoie într-un singur loc, noul magazin de sport Sportano.ro

Articole esențiale pentru sport în aer liber, tot ce ai nevoie într-un singur loc, noul magazin de sport Sportano.ro

După o săptămână de muncă la birou sau în casă, mulți dintre noi simțim nevoia să ieșim să facem câteva ore de sport.

Articole esențiale pentru sport în aer liber, tot ce ai nevoie într-un singur loc, noul magazin de sport Sportano.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Iul 2022   •   16:28

Recreerea în aer liber îți oferă o oportunitate de a reduce riscul problemelor de mobilitate și de a îți îmbunătăți starea generală de sănătate. Iată o listă de activități pe care le poți face în aer liber și cele mai bune produse de la Sportano.ro pentru a te asigura că te bucuri pe deplin de experiență.

Echipamente și îmbrăcăminte pentru alergare, ciclism și drumeții în aer liber

Indiferent de anotimp, poți alege sporturi precum jogging, ciclismul sau drumețiile montane. Secretul în a te bucura de aceste activități indiferent de vreme este să alegi cu atenție echipamentul și îmbrăcămintea pentru a face față provocărilor aduse de condiții meteo neașteptate. Așadar, analizează cu atenție gamele oferite de Sportano.ro pentru a-ți achiziționa îmbrăcămintea și accesoriile speciale potrivite pentru temperaturi extreme (atât pentru iarnă, cât și pentru vară). Magazinul sportiv conține o selecție de articole de îmbrăcăminte cu membrană GORE-TEX® ce garantează o protecție eficientă împotriva umezelii și încălțăminte cu talpă Vibram® ce oferă aderență excelentă indiferent de tipul de teren. 

Sporturi de echipă – baschet, fotbal, squash

Dacă pentru tine timpul liber, activitățile sportive și ieșirile cu prietenii de desfășoară în același timp, vei fi cu siguranță interesat de următoarele produse. Spoturile de grup ce se pot practica în aer liber precum baschetul, fotbalul sau voleiul necesită echipamente și accesorii care să asigure un nivel crescut de siguranță în timpul jocului, fără să reducă libertatea de mișcare. La Sportano.ro poți găsi mingi de baschet de la branduri renumite precum Wilson și Spalding, dar și seturi de mini baschet de la SKLZ, ideale pentru jocurile de amatori.

Pentru fotbal, magazinul sportiv oferă mingi de fotbal de înaltă calitate, realizate din piele sintetică cu microfibre. Tot aici poți găsi accesorii suplimentare pentru antrenamente, precum poți și antrenoare. 

Deși nu au un număr de jucători atât de numeros, sporturile cu rachetă, devin și ele din ce în ce mai populare. Tenisul, badmintonul sau squash-ul sunt sporturi pentru care echipa Sportano a ales branduri precum Wilson, Yonex, Luxilon, Dunlop, Butterfly, Babolat sau Donic, care te vor ajuta să ai o experiență de joc ideală, indiferent dacă ești profesionist sau amator. 

Schi, surfing, patinaj și alte sporturi de sezon 

Sporturile de sezon sunt cea mai mare grupă de sporturi în aer liber. Fie că ești fan al sporturilor de iarnă tipice precum schiul, patinajul sau săniușul, fie că preferi un climat mai călduros și alegi sporturi de vară precum surfingul, windsurfingul sau canotajul, găsești tot ce ai nevoie pe Sportano.ro. Fiecare sport de acest tip vine cu o serie de cerințe și echipamente necesare ce trebuie adaptate ulterior la nevoile utilizatorului. Magazinul sportiv oferă echipamente și îmbrăcăminte adecvate pentru sporturile de sezon aparținând brandurilor de renume precum: Rossignol, Fischer, Nordica, Mechanics, Duotone. 

Accesorii și echipamente electronice pentru sport

Iar dacă te pasionează măsurarea și îmbunătățirea constantă a antrenamentelor tale, poți găsi gadget-ul de care ai nevoie, indiferent de activitatea și sezonul alese. Aceste accesorii electronice sunt dacă dorești să îți faci antrenamentul mai eficient și mai precis. Pe Sportano.ro poți găsi o gamă largă de ceasuri inteligente: smartband-uri, smartwatch-uri și brățări care sunt specializate în monitorizarea celor mai importanți parametrii corporali. Magazinul sportiv îți oferă soluții și pentru înregistrarea antrenamentelor, inclusiv sub apă și în condiții meteo extreme, prin intermediul dronelor sau a camerelor moderne pentru sport. 

Iar pentru o experiență cu adevărat relaxantă și antrenantă în aer liber, nu uita să îți achiziționezi căști wireless care să nu îți limiteze mișcările și să îți garanteze confortul de care ai nevoie.

Încarcă-te cu energie, eliberează-te de stres și crește-ți capacitatea de concentrare practicând un sport în aer liber, singur sau împreună cu prietenii. Dacă ți se pare că la finalul unei zile cu activități în natură te simți mult mai bine, nu e doar impresia ta. Există numeroase studii care subliniază beneficiile sporturilor în aer liber și îți recomandăm să profiți de vremea frumoasă și să îți rezervi cât mai mult timp pentru astfel de activități.

×
Parteneri
Bilete de avion gratuite pentru copii, de la TAROM, de 1 iunie
x close