Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ce include un pachet de cont curent

Ce include un pachet de cont curent

Un pachet de cont curent este un “cos” de produse si servicii bancare. Acesta este alcatuit din clasicul cont curent impreuna cu produse si servicii aditionale, cum ar fi: card de debit, Internet Banking, Mobile Banking, comisioane de tranzactionare reduse sau chiar zero, etc.

Ce include un pachet de cont curent
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Dec 2022   •   09:58

 În mod normal, pentru a obține acest set de servicii bancare de zi cu zi, utilizatorul trebuie să plătească o taxă lunară fixă. Exista si pachete de cont curent pentru care clientii nu platesc nicio taxa lunara in situatia in care acestia respecta una sau mai multe conditii stabilite de banca. 

Pachetul de cont current oferă mai multe servicii pentru un comision fix și este recomandat clienților care efectuează mai multe tranzacții financiare în decurs de o lună, reducand astfel semnificativ comisioanele tranzactionale 

Față de pachetele obișnuite, pentru un pachet bancar de la OTP Bank achiziționat în perioada 01.07.2022 - 31.12.2022, utilizatorii beneficiaza de zero commission lunar de administrare până la finalul anului 2023. Chiar si dupa aceasta perioada promotioanala, comisionul lunar de administrare poate fi zero, in situatia in care clientii respecta conditia de incasare lunara a minim 1 200 lei si efectueaza cel putin o plata cu cardul de debit sau prin Internet Banking.

Ce include un pachet de cont curent?

Un pachet de cont curent poate include servicii de bază de zi cu zi sau servicii suplimentare, în funcție de nevoi. Pachetul OTP Lejer de la OTP Bank conține produse si servicii bancare de care orice utilizator are nevoie pentru procesarea cat mai eficienta a tranzacțiilor de zi cu zi, precum:

  • Cont Curent în lei si valuta;
  • Card de Debit în lei prin intermediul caruia poti retrage bani gratuit de la orice ATM din Romania si de 2 ori pe luna de la orice ATM din strainatate;
  • OTPdirekt (Internet & Mobile Banking) și Alerte SMS pentru monitorizarea tranzacțiilor financiare și un mai bun control în gestionarea resurselor.

Care sunt beneficiile unui pachet de cont curent?

Fiecare serviciu inclus aduce cu sine beneficii care se cumulează în pachetul de cont curent, oferindu-i utilizatorului ocazia să eficientizeze și să automatizeze plățile pe care trebuie să le efectueze. În plus, cu un pachet de cont curent, clientul are un mai mare control asupra fondurilor sale. 

Iată care sunt beneficiile pe care le oferă achiziționarea și utilizarea pachetului OTP Lejer:

Cont și card bancar

Pentru contul bancar pentru persoane fizice inclus în pachetul de la OTP Bank, beneficiezi de ZERO costuri la:

  • administrarea conturilor curente;
  • la emiterea și administrarea cardului de debit;
  • la retragerile de numerar efectuate la orice ATM de pe teritoriul României;
  • la două retrageri lunare de numerar de la orice ATM din străinătate;
  • la plata cu mobilul prin aplicațiile Apple Pay și OTPay.

Internet și mobile banking

Ce înseamnă să ai internet banking și mobile banking gratuit cu pachetul OTP Lejer?

  • Poți să folosești internet banking și mobile banking cu zero costuri de administrare;
  • Poți să procesezi plăți în lei între conturile deschise la OTP Bank, dar și în alte conturi deschise la orice bancă din România cu zero comision, oricând dorești și de oriunde;
  • Primești alerte de SMS gratuit pentru monitorizarea conturilor și cardurilor emise de la OTPBank;
  • Poți plăti facturi, poți face transferuri și plăți online, ai acces oricând la extrasele de cont și poți deschide simplu și rapid un depozit.

Cum achiziționezi un pachet de cont curent?

Odată cu evoluția tehnologică, majoritatea produselor bancare pot fi achiziționate online, iar pachetul de cont curent nu face o excepție. Simplitatea procesului de aplicare aduce cu sine mai multe beneficii, printre care confortul, viteza și economisirea timpului.

Iată cum poți în 5 pași simpli să te bucuri de beneficiile pachetului de cont curent:

  • Treci prin procesul de identificare. Acesta durează aproximativ 3 minute și se referă la furnizarea cărții de identitate și a unui selfie pentru siguranță;
  • Oferi informațiile financiare necesare. Durează aproximativ 2 minute în care trebuie să completezi un formular online cu toate detaliile despre: studiile efectuate, locul de muncă, numele angajatorului, veniturile tale etc. Acestea sunt necesare pentru înregistrarea în sistem și oferirea celor mai avantajoase servicii bancare, cum ar fi cazul creditelor;
  • Confirmi alegerea pachetului și adresa de livrare a cardului. Acest punct durează 1 minut sau mai puțin;
  • Instituția îți confirmă identitatea pentru validarea aplicației în aproximativ 3 minute;
  • Semnezi documentele electronice cu doar câteva apăsări de buton în mai puțin de 1 minut.

Nu doar că obținerea unui pachet bancar de la OTP Bank se realizează în 5 pași, dar nici nu durează mai mult de 10 minute! Așa poți să te bucuri mai repede de serviciile bancare de care ai nevoie fără să mai pierzi timp să stai la coadă într-o locație fizică!

×
Subiecte în articol: advertorial
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Operațiunea ”Neptun” și locul secret în care a fost ascuns aurul României
x close