Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum îți poate schimba lenjeria de pat calitatea somnului și atmosfera din dormitor

Cum îți poate schimba lenjeria de pat calitatea somnului și atmosfera din dormitor

Acel moment în care te așezi în patul tău confortabil după o zi plină este cu siguranță o experiență de care te bucuri în fiecare zi și pe care vrei să o faci să fie una cțt mai plăcută.

Cum îți poate schimba lenjeria de pat calitatea somnului și atmosfera din dormitor
de Georgiana Adam    |    03 Feb 2023   •   15:53

Totuși felul în care dormitorul nostru arată și mai ales cum ne simțim atunci când ne așezăm în pat, fie că vorbim despre un moment de relaxare, de citit, de spus poveștile zilei sau de odihnă, lenjeria de pat joacă un rol esențial în confortul pe care îl vom resimți în patul nostru.

Lenjeria de pat din bumbac

Lenjeria de pat este cu siguranță acel element esențial al dormitorului care ne poate influența atât calitatea somnului cât și designul locului nostru de odihnă.

Calitatea somnului este un aspect crucial în viața noastră, deoarece acesta are un impact atât asupra stării noastre emoționale cât și fizice, iar atunci când alegem lenjeria de pat este bine să ne orientăm către acele texturi care ne fac să ne simțim confortabil dar și să arate foarte bine.

Lenjeria de pat din bumbac îți oferă acea atingere plăcută datorită materialului moale care îi permite pielii să respire și să se simtă pur și simplu confortabil în timpul somnului.

De asemenea bumbacul, potrivit inclusiv pentru pielea sensibilă, este rezistent și durabil ceea ce înseamnă că lenjeria ta va rezista la spălări frecvente păstrându-și forma și calitatea pe o perioadă lungă de timp.

Mai mult decât atât atunci când alegi lenjerii de pat din bumbac de calitate, te asiguri că ai parte de o lenjerie care este ușor de întreținut și care îi va aduce dormitorului tău un aspect cu totul deosebit.

Design-ul dormitorului

Designul dormitorului este și acesta important, mai ales atunci când vine vorba de crearea unei atmosfere confortabile, relaxante și plăcute.

Acest lucru îl poți face atât prin ambianța din dormitor dar și prin lenjeria de pat, având în vedere că patul este piesa de rezistență a dormitorului, ce poate avea un impact puternic asupra designului.

În prezent te bucuri de lenjerii de pat din bumbac disponibile într-o varietate de culori, modele sau imprimeuri astfel încât să îți poți alege o lenjerie care să se potrivească stilului tău personal, stilului de amenajare a dormitorului sau chiar sentimentului pe care vrei să îl experimentezi în dormitor.

Culoarea lenjeriei de pat

S-a demonstrat deja că anumite nuanțe sau anumite culori pot avea un efect diferit asupra stării noastre de spirit și ne pot influența dispoziția.

Astfel că atunci când optezi pentru anumite culori ale lenjeriei tale de pat, te poți bucura de o stare de relaxare prin prisma nuanței alese, dacă te orientezi către culorile relaxante precum albastru, alb, bej, lila deschis sau chiar roz deschis.

Culorile foarte puternice precum roșu sau o portocaliu te pot energiza, astfel că acestea le poți utiliza doar dacă ești atras cu adevărat de aceste nuanțe.

De asemenea, imprimeurile lenjeriei pot avea un efect terapeutic, dacă te orientezi către acele modele relaxante sau îți pot aduce mai multă culoare în dormitor, atunci când alegi modelele florale sau cele geometrice.

Găsești lenjerii de bumbac de calitate pe cumparamisim.ro, de la cele pentru pat dublu, la lenjeriile Horeca dar și lenjerii din alte materiale în funcție de preferințele tale.

Te bucuri de prețuri reduse, de oferte speciale dar și de alte accesorii necesare dormitorului și casei tale.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close