Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum poți să îți promovezi business-ul cu o reclamă LED spectaculoasă

Cum poți să îți promovezi business-ul cu o reclamă LED spectaculoasă

Într-o piață aglomerată și plină de alternative la tot pasul, firma pe care o reprezinți trebuie să iasă din banal.

Cum poți să îți promovezi business-ul cu o reclamă LED spectaculoasă
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Mai 2022   •   09:03

Reclama luminoasă LED este soluția potrivită pentru ca potențialii tăi clienți să poată identifica mai ușor business-ul pe care vrei să îl pui pe picioare. Numele companiei tale, logo-ul acesteia și ofertele pe care le pui la dispoziția consumatorilor trebuie să ajungă într-un mod direct, dar plăcut la aceștia, iar o reclamă LED este soluția perfectă pentru a face asta cât mai simplu.

Dacă ești pregătit să afli mai multe detalii despre cum te poate ajuta pentru promovare o firmă luminoasă cu LED-uri, te invităm să citești aceste informații în rândurile cele ce urmează.

Reclame luminoase pentru exterior

Montată la exterior, o reclamă LED va atrage potențiali clienți de la zeci de metri distanță numai dacă dispozitivul va fi unul de calitate, care poate oferi o vizibilitate clară fiecărui caracter în parte din cadrul mesajelor scrise sau fiecărei linii dintr-o animație. În lipsa proiectării perfecte, mesajul blurat ar putea să ajungă greșit la trecători sau ar putea fi dovada unei lipse de profesionalism. Evită aceste situații neplăcute, investind într-o firmă luminoasă fabricată numai din componente de top, așa cum sunt cele create de SmarSoft Electronic. Cu ajutorul acestora, nu vei avea grija că anumite LED-uri de pe reclamă s-ar putea arde din pricina condițiilor nefavorabile de vreme sau din cauza temperaturilor extreme, pentru că toate afișajele pe care le poți comanda de la această firmă sunt realizate folosind o tehnologie premium, iar garanția pentru fiecare produs este de minimum 4 ani.

Mai mult decât atât, poți opta pentru protejarea firmelor luminoase cu o carcasă din aluminiu eloxat, material extrem de rezistent la intemperii. Astfel, poți fi sigur că investiția ta într-un dispozitiv de acest tip va fi una pe termen lung. 

Reclame luminoase pentru interior

Dacă activitatea ta presupune administrarea unui cabinet medical sau o casă de schimb valutar, cu siguranță vei avea nevoie de un afișaj electronic pe care să poți proiecta fie specializarea pe care o ai, fie comisioanele pe care le pretinzi pentru serviciile tale. Și în acest caz, cea mai la îndemână soluție rămâne un afișaj cu LED-uri, care să îndrume pacienții sau potențialii clienți către cabinetul, respectiv afacerea ta. Mesajele care rulează pe panou pot fi ușor programabile dintr-un soft intuitiv, care nu necesită mentenanță și vine la pachet cu comanda unei reclame luminoase de la SmarSoft. Totodată, vei avea la dispoziție o varietate largă de animații, culori sau fonturi din care poți alege pentru a transmite clienților sau simplilor trecători mesaje exact așa cum îți dorești.

De ce ar trebui să alegi o reclamă LED de calitate in defavoare unei reclame standard? 

Vizibilitatea unui panou standard va fi cu mult mai slabă decât a unui afișaj cu LED-uri produs de specialiștii din domeniul electronicii din țara noastră. Cu peste 16 ani de experiență și mulți clienți mulțumiți, SmarSoft este cea mai bună alegere pentru tine, dacă te-am convins că o reclamă luminoasă este metoda prin care vei reuși să îți semnalizezi cel mai bine afacerea.

Nu face rabat de la calitate, mai ales atunci când îți dorești ca investiția pe care o faci să se reflecte în vânzările pe care urmează să le închei!

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close