Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Eleganță și confort pe timpul iernii cu ghete de bărbați de la Marelbo

Eleganță și confort pe timpul iernii cu ghete de bărbați de la Marelbo

Cum alegi perechea perfectă de ghete pentru iarnă? Știm că de cele mai multe ori, este destul de dificil să găsești încălțăminte comodă, care să arate foarte bine și să fie calitativă. De aceea, îți sugerăm să alegi întotdeauna încălțăminte din piele naturală.

Eleganță și confort pe timpul iernii cu ghete de bărbați de la Marelbo
Sursa foto: Marelbo.com
de Georgiana Adam    |    10 Ian 2022   •   15:25

Astfel, te poți bucura de rezistență în timp, de un aspect deosebit al încălțămintei și de confort. Iarna aceasta îți recomandăm să optezi pentru ghete de cea mai buna calitate pentru barbati de la Marelbo, producător din inima Bucovinei.

Toate ghetele sunt realizate din piele naturală și au un preț excelent, de producător, indiferent dacă optezi să comanzi online sau să mergi în unele dintre cele peste 50 de magazine din întreaga țară.

În continuare, îți vom prezenta cinci dintre cele mai noi modele de ghete pentru bărbați.

Prima pereche pe care ți-o prezentăm este aceasta: Ghete barbati 4128 tuxon negru combinat. Ghetele se pot asorta cu succes la ținute casual sau smart casual și cu siguranță îți vor oferi tot confortul de care ai nevoie pe parcursul unei zile. Așa cum poți observa și din imagine, sunt realizate din două tipuri de piele, ceea ce le conferă un aspect deosebit. Talpa este ușoară și flexibilă și prezintă zimți ce te vor ajuta să nu aluneci.

Dacă îți dorești ghete cu adevărat deosebite, care să iasă în evidență într-un mod plăcut, alege această pereche: Ghete barbati 470 negru mat. Pielea mată este extrem de atractivă și se va integra cu succes în orice tip de ținută. Poți purta aceste ghete la ținute casual pentru locul de muncă, pentru ieșit în oraș și de ce nu, chiar și într-o excursie la munte, având în vedere că sunt îmblănite.

Pentru ținutele elegante, ai nevoie de ghete clasice, discrete, care se vor asorta perfect la costume și paltoane. Astfel, îți recomandăm această pereche de Ghete barbati 4121m negru. Deși sunt elegante, sunt și practice și pot fi purtate chiar și în cele mai friguroase zile. Au talpa zimțată pentru a nu îți permite să aluneci și prezintă fermoare laterale pentru încălțare rapidă. Nu-i așa că arată excepțional?

Tot din categoria ghetelor elegante, perfecte pentru birou sau pentru diverse evenimente, îți prezentăm și această pereche: Ghete barbati 4130 a maro. Ghetele maro vor fi întotdeauna în tendințe, așa că o astfel de pereche trebuie să facă parte și din colecția ta de încălțăminte. Sunt realizate din piele naturală și prezintă căptușeală de bemberg. Datorită culorii deosebite, pot fi purtate în numeroase combinații stilistice.

Nu în ultimul rând, îți prezentăm și aceste Ghete barbati 497 negru+gri. Așa cum poți observa și din imagine, modelul se potrivește perfect ținutelor casual, sport casual sau smart casual. Sunt realizate din două tipuri de piele, sunt îmblănite și au o talpă comodă și zimțată.

Acestea au fost doar câteva dintre modelele pe care le poți comanda de pe site-ul Marelbo sau pe care le poți găsi în magazinele fizice. Sperăm că ți-au plăcut și că vei alege măcar una dintre aceste perechi de ghete.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close