Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 5 idei de activități prin care ne putem îmbunătăți viața și finanțele personale, disponibile gratuit pe Youtube

5 idei de activități prin care ne putem îmbunătăți viața și finanțele personale, disponibile gratuit pe Youtube

Simțiți vreodată că viața dumneavoastră este monotonă, plictisitoare și fără esență? Uneori, din cauza rutinelor zilnice pe care le-am stabilit, de multe ori fără să vrem, putem să ne afundăm într-o stare de obișnuință care dăunează nu doar emoțiilor noastre, ci și portofelului.

5 idei de activități prin care ne putem îmbunătăți viața și finanțele personale, disponibile gratuit pe Youtube
de Georgiana Adam    |    02 Dec 2020   •   19:05

Cum ar fi dacă am găsi metode prin care să ne schimbăm puțin stilul de viață și să ne oferim mici provocări zilnice și, în același timp, să economisim bani? Din fericire, soluția este la îndemâna tuturor, chiar dacă aproape nimeni nu realizează ce comoară au în buzunar: aplicația Youtube de pe orice smartphone.

Cu ajutorul acesteia puteți găsi instrucțiuni gratis despre toate domeniile vieții, trebuie doar să le alegeți pe cele potrivite dumneavoastră. Vă oferim câteva idei:

  1. Gradinăritul în propria locuință – știați că puteți folosi resturi alimentare pe care de obicei le aruncăm pentru a crea o mică grădină chiar în confortul propriei locuințe? Semințele legumelor și rădăcina leguminoaselor pot fi surse gratuite de creștere a noi alimente.

  2. Styling și fashion – dacă v-ați plictisit de hainele pe care le aveți, nu trebuie să le aruncați (așa cum poate v-ar dicta instinctul). Căutați informații pe Youtube despre cum să le reorganizați în outfit-uri pe care, poate, nu le-ați fi creat singuri fără puțină inspirație. Astfel, veți revitaliza garderoba fără a cheltui un leu în plus.

  3. Gătitul – în loc de banalul burger comandat în fiecare seară, încercați rețete de pe Youtube pe care le puteți găti alături de cei dragi fără a plăti o grămadă de bani pe ingrediente nesănătoase și transport.

  4. Mindfulness și relaxare – utilizați filmulețele de pe Youtube postate de experți în meditație și mindfullness pentru a obține o nouă viziune asupra vietii.

  5. Îngrijire personală – v-ați săturat de programarea săptămânală la manchiură, pedichiură, cosmetică și coafor și ați dori să nu mai cheltuiți atât de mulți bani cu aceste activități? Puteți învăța pe cont propriu cum să vă ocupați de ele și să economisiți o grămadă de bani și timp îngrijindu-vă singuri, acasă.

Schimbările de acest fel nu sunt niciodată o idee rea, iar faptul că putem accesa sfaturi date de experți în aceste domenii într-un mod total gratuit și ușor (direct pe telefonul mobil) le face cu atât mai prețioase. Dacă vă găsiți, însă, într-un impas financiar din care nici măcar aceste schimbări nu vă pot scoate pentru moment, cel mai bine este să apelați la un împrumut rapid de la o instituție financiară nebancară cum ar fi site-ul https://www.17bankow.com. În acest fel vă rezolvați rapid problema financiară și aveți mai mult timp să faceți aceste schimbări mult-dorite în viața dumneavoastră.

Cu puțină imaginație, un strop de efort și un click pe Youtube oricine își poate scoate viața din monotonie. Legumele proaspăt cultivate în propriul balcon vă vor aduce o satisfacție pe care nicio ședință de shopping nu o poate oferi, iar ședințele de mindfulness și relaxare vor fi bucuria fiecărei zile. Tot ce aveți de făcut este să începeți să vizionați filmulețele de pe Youtube despre activitatea pe care doriți să o începeți și să vă apucați de treabă.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close