Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cu ce ne-a impresionat laptopul Huawei MateBook D16 | Review 24 IT

Cu ce ne-a impresionat laptopul Huawei MateBook D16 | Review 24 IT

Un laptop puternic, cu ecran mare și tastatură numerică! HUAWEI MateBook D 16 este un ”monstru” de putere și productivitate pentru munca zilnică la birou. Și nu numai.

Cu ce ne-a impresionat laptopul Huawei MateBook D16 | Review 24 IT
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Julia Nagy    |    Laurenţiu Matache    |    20 Oct 2022   •   14:25

HUAWEI MateBook D 16 este un ”monstru” de putere și productivitate pentru munca zilnică la birou. Și nu numai. Cu un corp metalic ușor și greutate similară cu cea a laptopurilor tradiționale de 15,6 inch, acest model a moștenit designul cu ramă subțire al seriei MateBook D.

Dispunând de ecranul mare de 16 inch, HUAWEI MateBook D16 oferă suficient spațiu pentru lucru și facilitează gestionarea mai multor sarcini simultan.

Gama MateBook este alimentată de procesorul Intel Core™ H-Series de a 12-a generație cu TDP de până la 40 W, RAM cu două canale și unitate SSD de mare viteză, care gestionează eficient scenarii de utilizare complexe și multitasking cum ar fi analiza datelor, compilarea codurilor, deschiderea mai multor pagini web, diagrame sau PowerPoint, permițând utilizatorilor să vizualizeze conținutul mai ușor pe o zonă de afișare mai mare.

În plus, cu modelul D16, experiențele devin și mai eficiente datorită gestionării fișierelor pe mai multe dispozitive și a funcției de căutare AI, care permit transmiterea mai ușoară a fișierelor între computer, smartphone și tabletă, depășind barierele de partajare a datelor între dispozitive.

×
Subiecte în articol: 24 IT Huawei MateBook
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close