Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Locuințe practice și accesibile cu Smart Home Concept

Locuințe practice și accesibile cu Smart Home Concept

Nevoile de spațiu, de intimitate și libertate sunt tot mai accentuate, mai cu seamă în rândul tinerilor care doresc să se mute în propria lor casă. Mulți optează pentru locuințe într-o zonă rurală, unde natura, liniștea și aerul curat primează.

Locuințe practice și accesibile cu Smart Home Concept
de Georgiana Adam    |    24 Sep 2021   •   16:13

Până la urmă este o decizie importantă ce trebuie cântărită și analizată îndeaproape de cei care doresc această schimbare.

De regulă, optează pentru un proiect, o casă ce trebuie construită de la 0 pentru că își doresc să creeze un spațiu care îi reprezintă foarte mult. Variante sunt multe, la fel și cereri, iar pentru ca rezultatul final să fie unul pe placul lor, apelează la experți în domeniu pentru a le construi locuința mult dorită. Specialiști în domeniu așa cum sunt cei de la Smart Home Concept sunt un aliat de încredere pe această nișă.

Cine este Smart Home Concept

Este o firmă de proiectare construcții civile ce oferă publicului interesat servicii complete de urbanism, arhitectură, design interior, expertize tehnice, inginerie, consultanță tehnică și alte servicii din acest domeniu. Important de menționat este faptul că nu se adresează doar unui public limitat, nu doar persoanelor fizice, ci și celor juridice (firme).

Smart Home Concept are experiență vastă pe piață, fiind transparenți cu toți cei care apelează la serviciile acestora, adaptându-se totodată nevoilor și cerințelor clienților. Tocmai din aceste motive sunt din ce mai apreciați și căutați de către cei care își doresc un cămin al lor.

Prezintă multe avantaje, iar prețurile proiectelor nu sunt fixe, diferă de la unul la celălalt, însă în toate cazurile sunt accesibile.

Ce proiecte de case găsiți la Smart Home Concept

Găsiți aici peste 14 tipuri de proiecte de unde puteți alege în cazul în care nu aveți unul în prealabil. Proiecte case cu etaj, proiecte case cu mansarda, case mici cu mansardă, cu parter, foișor, fără etaj și așa mai departe.

Totodată, găsiți aici și servicii complete, ce au rolul să vă eficientizeze timpul. Cei de la Smart Home Concept se vor ocupa la cerere de întocmirea documentației PUD/PUZ, de obținerea avizelor ISC pentru autorizația de construcție, întocmire devize de lucrări, cărți tehnice, obținerea certificatului de urbanism și așa mai departe.

Pe pagina oficială veți găsi de asemenea și tarifele serviciilor despre care aveți nevoie să știți.

Printre cele mai căutate proiecte de la Smart Home Concept

Firma pune la dispoziție pe pagina oficială proiecte de case gata realizate pentru a le fi mai ușor clienților să aleagă o opțiune potrivită lor. Așadar, aleg de aici spre exemplu un proiect casa cu mansarda si garaj cei care își doresc să exploreze tot spațiul disponibil pe înălțime.

Astfel de proiecte sunt la mare căutare în zilele noastre tocmai pentru că oferă un aspect modern cu spații generoase, ce acoperă în întregime nevoile și cerințele clienților.

Tot aici puteți opta și pentru proiecte de case mici cu mansardă, care vin cu un avantaj important în ceea ce privește investițiile necesare. În plus, puteți opta pentru stiluri diferite, chiar personalizate dacă vă doriți ceva anume.

Însă, nu toate persoanele optează pentru locuințele cu mansardă sau etaj. Cele fără li se par mult mai practice și mai simple, mai ales dacă nu sunt mulți membri în familie.

Gusturile și preferințele nu se discută niciodată, tocmai de aceea Smart Home Concept răspunde tuturor cerințelor și cererilor pe care le au.

Alegerea proiectului și construirea unei case sunt pași extrem de importanți pentru orice familie. Este o investiție de lungă durată și trebuie analizat până la cel mai mic detaliu, pentru a îndeplini toate cerințele în ceea ce privește confortul, bugetul financiar și alte beneficii importante.

Smart Home Concept este un aliat de încredere pentru clienții care își doresc o locuință. Mai multe detalii puteți găsi în pagina oficială smarthomeconcept.ro.

Date de contact:

[email protected]

 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close