Antena 3 CNN Economic Conținut plătit MobileFIX, service telefoane Constanța unde poți repara iPhone-ul, Samsungul sau un telefon Huawei

MobileFIX, service telefoane Constanța unde poți repara iPhone-ul, Samsungul sau un telefon Huawei

Reparația telefonului este de cele mai multe ori o chestiune urgentă, care nu necesită amânare. Deși foarte multe service-uri gsm oferă servicii de reparații, nu toate pot soluționa problemele anumitor smartphone-uri, cum este de pildă iPhone-ul. Din această cauză, va trebui să cauți un service telefoane mobile la îndemâna ta, care să știe exact cum să lucreze cu acest tip de telefon.

MobileFIX, service telefoane Constanța unde poți repara iPhone-ul, Samsungul sau un telefon Huawei
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Iul 2022   •   10:25

MobileFIX este cu siguranță unul dintre service-urile gsm cărora le poți lăsa telefonul pe mână. Specialiștii se vor ocupa mai întâi de diagnosticarea problemelor, iar mai apoi, în doar 30 de minute telefonul tău va fi reparat complet. Dacă te afli la unul dintre sediile lor, poți chiar să aștepți în incinta încăperii până ce problema va fi soluționată. Firma activează în mai multe orașe din România și le oferă clienților și posibilitatea de a trimite telefonul prin curier dacă nu pot ajunge fizic la sediu.

Dacă tot este vorba de locațiile unde activează MobileFIX, află că poți solicita service telefoane Constanta, Brașov, Cluj Napoca și București. În toate aceste orașe telefonul tău va fi reparat în mai puțin de o oră, în cazul în care te vei deplasa la ele. În caz contrar, imposibilitatea de a ajunge la unul dintre sedii poate fi soluționată cu trimiterea telefonului prin curier. Oricare ar fi calea pe care o alegi, smartphone-ul tău va fi reparat în cel mai scurt timp!

Cum poți trimite telefonul în service prin curierat și de ce ai face asta

Procedura este una simplă, trebuie să soliciți un curier și să urmezi pașii pe care îi vei găsi detaliat explicați în pagina oficială. Tot procesul va dura până la 3 zile, timp în care telefonul ajunge în service, în unul din orașele mai apropiate de tine. Mai apoi va fi trimis înapoi de la sediul service-ului gsm către client, prin aceeași procedură. La fel ca și în cazul în care mergi la sediul fizic, vei primi o garanție pentru intervenția ce a avut loc.

De ce ai face asta? Mai bine spus de ce nu. Dacă ne gândim bine, îți ia ceva timp să câștigi încredere într-un prestator de servicii. Dacă știi că mergi la sigur, prin recomandare spre exemplu, nu vei ezita să fii clientul unui anume prestator de servicii. Pentru că ai din start o garanție a calității a ceea ce a prestat. Așadar, din moment ce oricum nu te obosești cu deplasarea și, în plus, ai costuri rezonabile, din moment ce condițiile de colaborare sunt avantajoase, de ce să nu optezi chiar și pentru trimiterea telefonului în service gsm prin curierat?!

Service iPhone pentru cele mai noi gadgeturi

Oricât de complicată ți s-ar părea problema telefonului tău, aceasta poate fi soluționată de către specialiștii de la MobileFIX. Atunci când ai nevoie de un service iPhone, poți opta pentru serviciile lor, la care ai și prețurile disponibile pe site. În funcție de reparația ce necesită efectuată sunt relatate câteva prețuri, însă acestea pot fi diferite dacă aceasta este mai complicată sau nu se încadrează în cele afișate.

Pentru iPhone poți solicita înlocuirea bateriei, a difuzorului, a sticlei, display-ului, înlocuirea mufei de încărcare, reparația plăcii de bază sau reparații în cazul în care telefonul a căzut în apă. Aceleași servicii le ai la dispoziție și în cazul telefoanelor de la Samsung. Toate acestea pot fi prestate la orice model al brandului respectiv.

Dacă vrei să vezi lista de prețuri pentru modelul telefonului tău, tot ce trebuie să faci este să selectezi brandul și modelul, apoi îți va fi afișată lista cu reparațiile și prețul lor.

Trimite telefonul prin curier pentru reparații

Dacă nu te afli în apropierea niciunui oraș în care activează MobileFIX, poți opta pentru trimiterea telefonului prin curier. Pașii pe care trebuie să îi urmezi privind acest aspect sunt relatați pe site-ul mobilefix.ro, acolo unde ai la dispoziție și alte detalii referitoare la reparații.

După ce ai trimis telefonul, nu mai trebuie decât să aștepți primirea lui tot prin curier, în maxim 48 de ore. Așadar, dacă optezi pentru trimiterea la sediu, vei primi înapoi smartphone-ul în doar două zile. Diagnosticarea și soluționarea problemei se face într-un timp util pentru client.

Contact: [email protected]

×
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close