Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Trotinetele electrice ajută la economisirea de ore. Și nu numai atât!

Trotinetele electrice ajută la economisirea de ore. Și nu numai atât!

Trotinetele electrice au devenit un mijloc popular de călătorie de multe generații. Le puteți lua pe piste de biciclete și drumuri similare și datorită lor ajungeți din punctul A în punctul B într-un timp plăcut de scurt. Care sunt celelalte beneficii ale acestora de care se bucură din ce în ce mai mulți utilizatori?

Trotinetele electrice ajută la economisirea de ore. Și nu numai atât!
Sursa foto: Aeriumshop.ro
de Georgiana Adam    |    10 Mai 2024   •   12:14

Magazinul online Aeriumshop.ro, care este unul dintre vânzătorii cu experiență în vânzarea de trotinete electrice, prezintă cele mai importante avantaje.

Cu trotineta electrică la școală, serviciu și cumpărături

Nu contează dacă ești în oraș sau la țară. Trotinetele electrice ușurează fiecare călătorie datorită controlului și gestionării lor simple. Modelele urbane obișnuite pot parcurge până la aproximativ 30 de kilometri și pot atinge o viteză maximă de aproximativ 25 km/h. Acest lucru vă poate economisi mult timp când vă deplasați.

Trotinetele electrice vor mulțumi și un ecologist. Datorită bateriilor lor, sunt mult mai ecologice decât mașinile cu motoare cu ardere internă. Și dacă le comparăm deja cu mașini, nu trebuie să uităm că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la parcare. Datorită designului lor subțire, puteți lăsa trotinetele aproape oriunde sau chiar le puteți plia și le puteți lua în interior.

Acest lucru le face potrivite ca mijloc de transport pentru orice student care are nevoie să se deplaseze rapid între facultăți, dar vor fi apreciate și de angajați. Dacă nu doriți să folosiți o mașină în drum spre serviciu și nici nu vă place transportul în comun, trotineta electrică este cea mai bună opțiune pentru dvs. După o călătorie pe bicicletă sau cu scuterul clasic, trebuie să faceți un duș, dar la modelele electrice această problemă dispare.

Informații detaliate despre trotinetele electrice

Modelele de trotinete au caracteristici diferite. Dintre acestea, trotineta electrică AERIUM Aovo Pro se remarcă prin parametrii săi. Oferă performanțe excelente, viteză, durată de viață a bateriei și capacitate de transport.

Deși la prima vedere arată ca un model clasic, trotineta AERIUM are un motor electric puternic, care poate dezvolta o viteză de până la 31 km/h (cu toate acestea, poate fi limitat la cei 25 km/h legali). Asta înseamnă că puteți conduce un kilometru în mai puțin de două minute! O comparație utilă aici este că viteza medie de mers pe jos este de aproximativ 5 km/h, deci vă ia aproximativ 15 minute să mergeți 1 km. Aplicația SMART vă va ajuta cu orice limită de viteză, în care puteți seta un limitator în intervalul de la 15 la 31 km/h.

Și vorbind de cifre, este de remarcat faptul că poate parcurge 25-35 de kilometri cu o singură încărcare. Lungimea intervalului depinde de mai mulți factori. Terenul, stilul de condus și greutatea sunt importante. Încărcarea în sine este relativ rapidă, în special trotineta electrică poate fi încărcată complet în aproximativ cinci ore.

Majoritatea trotinetelor electrice clasice au o sarcină utilă de până la 100 kg. Și aici, modelul AERIUM excelează, deoarece poate suporta până la 120 kg datorită construcției sale ranforsate.

Caracteristici practice care vă fac viața mai ușoară

Trotinetele electrice sunt și un mijloc de transport excelent datorită altor caracteristici. De exemplu, modelul AERIUM Aovo Pro este echipat cu roți antiderapante de 8,5 inchi. Când conduceți noaptea, lumina puternică cu LED de pe ghidon are grijă de vizibilitate, iar lampa de avertizare din spate se aprinde pentru ca ceilalți pietoni sau șoferi să vă vadă. Conducerea în siguranță este asigurată și de frânele de înaltă calitate în combinație cu funcția de frânare a motorului electric.

Dacă sunteți mai îngrijorat de depozitarea potrivită, atunci cu siguranță veți fi încântat să aflați că unele trotinete electrice au un sistem simplu de pliere. Când sunt pliate, trotinetele pot fi ușor transportate și depozitate într-un spațiu îngust. Greutatea este de aproximativ 12 kg.

Și, dacă vă este frică de furt, atunci din nou aici este utilă aplicația SMART, cu care puteți bloca trotineta. De asemenea, vă va avertiza dacă cineva manipulează trotineta fără ca dvs. să fiți prezent. Chiar și așa, este indicat să blocați trotineta cu o încuietoare mecanică dacă vă îndepărtați.

Contați pe calitate și servicii

Cum putem fi siguri că avem un model de calitate? Este avantajos sa alegeți modele de la producători care au deja mulți ani de experiență pe piață. Magazinul online Aeriumshop.ro oferă modele de trotinete electrice de înaltă calitate și puternice și oferă, de asemenea, servicii de garanție și post-garanție. De asemenea, puteți găsi accesoriile și piesele de schimb necesare aici.

Dacă aveți întrebări, puteți contacta asistența tehnică, unde veți fi conectat cu tehnicieni instruiți. Ei vă vor oferi toate informațiile și instrucțiunile necesare pentru a utiliza noua trotineta electrică.

Cerințele legale pentru conducerea unei trotinete electrice pot varia de la o țară la alta. Operatorul trotinetei electrice este obligat să se informeze cu privire la reglementările legale actuale.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Preşedintele Iranului, găsit mort în elicopterul prăbuşit
x close