Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG la mobilier. Prețuri cu 50% mai mici

Reduceri eMAG la mobilier. Prețuri cu 50% mai mici

Reduceri eMAG la mobilier. Prețuri cu 50% mai mici
18 Mai 2017   •   11:29

Dacă sunteți în căutarea unor piese de mobilier ieftine și de calitate, atunci consultați lista de reduceri eMAG.

Pentru a profita de reducerile de până la 50% la sută oferite de cel mai mare magazin online din România, atât la piese de mobilier, cât și la saltele și protecții pentru saltea, intrați aici.

Magazinul online emag.ro vă pune la dispoziție prețuri excelente la canapele, șifoniere, dulapuri, fotolii, seturi complete de mobilă, mese, scaune, birouri, biblioteci, paturi, cuiere, rafturi, noptiere, comode și accesorii pentru mobiler.

Reduceri eMAG mobilă. Birouri și scaune birou

Celor care vor să își pună la punct un birou le recomandăm birul concept, cu dimensiuni de 120x75x60 de centimetri, care este oferit de eMAG la un preț cu 53% mai mic. 

Există oferte și la etajere multifuncționale, cât și la alte corpuri specifice unui birou. Toate produsele sunt realizate din lemn de calitate, multe modele fiind din lemn de nuc sau din arțar.

Pentru a consulta întreaga serie de reduceri eMAG la birouri, intrați aici.

Scaunele de birou sunt foarte importante, mai ales pentru sănătatea celor care le folosesc. Un scaun de birou comod și elegant reprezintă o investiție destul de importantă, însă, la emag.ro găsiți numeroase tipuri de scaune ergonomice la prețuri foarte avantajoase.

Există modele din piele ecologică, cu elemnte cromate, cât și scaune de birou simple, dar foarte rezistente. Reducerile ajung și la 60 la sută din preț.

Pentru toate ofertele eMAG la scaune de birou, intrați aici.

Reduceri eMAG la mobilier pentru casă

O canapea este nelipsită dintr-un living care se respectă. La eMAG găsiți numeroase modele, pentru toate gusturile. De la cele mai sobre, la cele mai comode, oricât ar fi de variate, canapelele au un singur lucru în comun la eMAG: reducerile consistente de preț.

Există oferte pentru toate gusturile și toate buzunarele. Puteți consulta lista cu reduceri eMAG la mobilier pentru living, aici.

Dacă aveți de gând să vă schimbați salteaua, eMAG vă sare în ajutor cu o multitudine de modele. Există saltele prtopedice, cât și modele de ultimă generație, cu gel, care vă vor face somnul foarte liniștit.

Pentru a profita de reducerile de până la 65% din prețul original al produselor, intrați aici.

 

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close