Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Pentru prima oară în istorie, Aeroportul Heathrow şi-a întrerupt total activitatea pentru a "asigura liniștea" în timpul procesiunii de la Westminster Hall

Pentru prima oară în istorie, Aeroportul Heathrow şi-a întrerupt total activitatea pentru a "asigura liniștea" în timpul procesiunii de la Westminster Hall

Azi, pentru prima oară în istorie Aeroportul Heathrow şi-a întrerupt total activitatea pentru a "asigura liniștea" în timpul procesiunii ceremoniale de la Palatul Buckingham la Westminster Hall.

Pentru prima oară în istorie, Aeroportul Heathrow şi-a întrerupt total activitatea pentru a "asigura liniștea" în timpul procesiunii de la Westminster Hall
Sursa foto: Pixabay
de Mia Lungu    |    14 Sep 2022   •   18:24

Avioanele nu au mai zburat deasupra capitalei Marii Britanii între 13:50 și 15:40, ora Londrei. Cel mai probabil, aceeaşi măsură se va lua şi luni.

Mc Donalds a anunţat că îşi va închide toate restaurantele în timpul funeraliilor reginei, care vor avea loc luni.

"Toate restaurantele noastre din Marea Britanie vor fi închise luni până la ora 17:00, pentru a permite tuturor celor de la McDonald's să-și aducă omagiu Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a", au scris reprezentanţii McDonald's pe Twitter.

În acelaşi timp mii de pacienţi se plâng că programările le-au fost anulate luni. Medicii de familie nu sunt obligaţi să îşi deschidă cabinetele pentru că li s-a transmis că pot să lipsească pentru a-şi prezenta omagiile Reginei.

De asemenea unele clinici se vor închide şi doar urgenţele vor fi asigurate. Mai multe domenii în Londra vor fi paralizate pentru că elevii au zi liberă iar părinţii nu au cu cine să îi lase acasă.

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close