Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Dealerii de droguri ai lui Vlad Pascu, arestaţi pentru 30 de zile | Explicaţiile avocatei: "Sunt băieţi serioşi, mama este cadru didactic"

Dealerii de droguri ai lui Vlad Pascu, arestaţi pentru 30 de zile | Explicaţiile avocatei: "Sunt băieţi serioşi, mama este cadru didactic"

Carmen Stan, avocatul fraților Constantin, care au fost în urmă cu puţin timp arestați pentru 30 de zile a oferit detalii despre caz şi familia tinerilor.

de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Sep 2023   •   19:06

Val de arestări în dosarul de trafic de droguri în care este implicat Vlad Pascu.  Avocatul celor doi fraţi Constantin a subliniat că tinerii nu erau dealeri, ci doar consumat ocazionali de droguri de mare risc. Mai mult, aceștia au contestat decizia de arestare motivând că unul din fraţi este complet nevinovat.

De asemenea, avocata a precizat că cei doi fraţi sunt crescuți doar de mama care este şi cadru didactic şi care după percheziții ar fi ajuns la spital din cauza emoțiilor. La fel s-au simțit şi cei doi fraţi care au cerut ajutorul medicilor în arest. Cât despre relaţia cu Vlad Pascu avocata a precizat că doar unul dintre fraţi l-ar cunoaște. 

"În urma perchezițiilor, descinderilor, da au fost găsite groguri de risc. La producerea accidentului (n.r accidentul de la 2 Mai) nu s-au găsit în analizele de sângele respectivului droguri de risc s-a găsit un cocktail de droguri de risc. Fratele cel mare a recunoscut anumite acte materiale, l-am sfătuit şi eu să dea declarații. Unul dintre fraţi în nici un caz pentru că trăiește într-o casă cu familia şi altcineva consumă. 

"Sunt băieți serioși. Este exclus ca ei să fi furnizat droguri către Vlad Pascu. Unul din cei doi fraţi l-a văzut întâmplător o dată venind cu acest Duma, iar celalalt frate nu l-a văzut în viaţa lui, a început să plângă. Sunt consumatori ocazionali. Ambii sunt crescuți de către mama, care este cadru didactic, o femeie serioasă. 

Părinţii sunt despărtiți. Mama a ajuns la spital după descinderi. Este un om onorabil un om serios. Unul dintre fraţi, Ştefan nu a avut vreo contravenție sau cazier. Duma Tudor a fost destul de afectat, au început să devină conștienți, au început să plângă, cel puţin fratele nevinovat. A solicitat sprijinul autorităţilor că nu s-au simțit bine pe acolo (n.r în arest).

De undeva le procurau, dacă existau anumite platforme care nu puteau fi interceptate. Nu cunosc sursa (n.r furnizorul de droguri). Ei mi-au spus mie că l-au cunoscut pe acest Duma. Din câte am înţeles eu acest Pascu era foarte bun prieten cu Duma, care l-ar cunoaște pe unul din fraţii Constantin, poreclit Lopată. Şi el îi mai dădea pentru consum ocazional anumite droguri de risc, adică cannabis. Toţi trei au depus contestație", a spus avocata fraților Constantin. 

×
Subiecte în articol: Vlad Pascu consum droguri avocata
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close