Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN O mamă şi cei cinci copii ai săi au primit o nouă şansă | Cei mici merg acum la şcoală

O mamă şi cei cinci copii ai săi au primit o nouă şansă | Cei mici merg acum la şcoală

Visul unei familii a fost îndeplinit de o echipă de voluntari şi de binevoitorii care le-au pus la dispoziţie o casă. În urmă cu un an, o mamă şi cei cinci copii ai săi au fost la un pas să rămână pe drumuri. Însă, tinerii din cadrul campaniei Ajută Satul le-au venit în ajutor.

de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Ian 2024   •   20:41

Povestea Alexandrei Torok a fost aflată de o țară întreaga, dar și de o echipă de tineri care au venit în sprijinul ei. Rămasă singură, după ce soțul a murit, Alexandra încearcă din răsputeri să le ofere celor cinci copii ai săi o viață cât mai ușoară. 

"Viața este și grea și ușoară. Important este să ai puterea să mergi înainte și indiferent cât de greu ar fi  să ai speranță că va fi bine", a declarat Alexandra Torok. 

Voluntarii campaniei Ajută Satul au primit ca donație o casă bătrânească și au început repararea ei pentru ca cei mici să aibă un acoperiș deasupra capului. 

Citește și: Un bărbat și-a ucis iubita în urma unui conflict aprins, la o stână din Vrancea. Agresorul era băut în momentul atacului

Cei mici merg acum la școală și au un loc cald unde să se întoarcă.

×
Subiecte în articol: copii saraci persoane defavorizate
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close