Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Farmacistul traficant de droguri de mare risc aproviziona și dealerii de la festivaluri | Stenograme cutremurătoare

Farmacistul traficant de droguri de mare risc aproviziona și dealerii de la festivaluri | Stenograme cutremurătoare

Farmacistul din Capitală reținut de DIICOT pentru că a vândut ilegal zeci de mii de pastile ce conțin Fentanil și Oxicodonă - cele mai periculoase droguri de pe piață - aproviziona cu droguri şi dealerii de la festivaluri.

de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Sep 2023   •   16:35

Mai mult, potrivit referatului DIICOT, vindea și medicamente expirate, ce conțin substanțe care se administrează bolnavilor în stadiu terminal.

Procurorii încearcă acum să afle dacă farmacistul-dealer are legătură cu reţeaua care le furniza droguri prietenilor lui Vlad Pascu, șoferul care s-a urcat la volan sub influența unui cocktail de stupefiante, și a ucis doi studenți pe litoral.

Fentanil și Oxicodonă, vândute tinerilor de la festivaluri

COSTI: Sunt pentru data trecută?

COLABORATOR: Îți dau, fac un calcul, dar în principiu e pentru data trecută, pentru când ne-am văzut…săptamâna trecută, nici nu mai ştiu. Voiam să discut cu tine, am niște cereri pentru tine că cică sunt nişte concerte weekendul viitor, da, weekendul viitor sunt 2 sau 3 concerte aici în București, festivaluri.

Citeşte şi: Traficantul care vindea drogul preferat al lui Vlad Pascu în farmacii a fost reținut. Bărbatul lucra la un cunoscut lanţ farmaceutic din Bucureşti

COSTI: Viitor înseamnă ăsta cu ‘’neinteligibil’’?

COLABORATOR: 8,9, sunt 2 sau 3 aici şi unul prin Prahova.

Farmacistul alimenta cu droguri festivalurile

COSTI: Păi şi ce trebuie să pregătim?

COLABORATOR: Îmi trebuie fentanyl de 100, oxy...

Sursa: referat propunere arestare

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close