Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Călătorie în ţara lui Moş Crăciun. 500.000 de oameni ajung anual acolo

Călătorie în ţara lui Moş Crăciun. 500.000 de oameni ajung anual acolo

Călătorie exclusivă în ţara lui Moş Crăciun. Tărâmul dominat de păduri de pin, întinderi mari de zăpadă, unde întâlneşti mai mulţi reni şi câini Husky decât oameni. Imagini spectaculoase într-un reportaj realizat de Maria Linda şi Bogdan Jujatu.

Călătorie în ţara lui Moş Crăciun. 500.000 de oameni ajung anual acolo
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Dec 2023   •   21:29

Antena 3 CNN vă invită la o călătorie, într-un loc de vis, la peste 3.400 kilometri distanță de România. Un loc aparte, unde există mai mulţi reni decât oameni, unde ninge aprope tot timpul anului şi unde ajung anual peste 500.000 de turiști din toate colțurile lumii, mai ales în perioada sărbătorilor.

Undeva, departe de forfota marilor metropole europene, există un loc special.

O întindere nesfârșită de alb, cu pini îndoiți de zăpadă, cu lacuri și râuri, cu mii de reni și câini husky. Un loc în care poate nu ai tot ce îți dorești și totuși, simți că nu ai nevoie de nimic altceva pe lume. Finlanda e ca o poveste, un tărâm magic, unde totul pare posibil.

Tărâmul cu mii de reni şi câini Husky, dominat de zăpadă şi păduri de pin

Cu ceai cald și turtă dulce. Așa sunt primiți toți turiștii care ajung aici, în micuța cabană în stil finlandez

Fără doar și poate, Finlanda are tot ce-i trebuie. Poate de aceea a fost numită ani la rând țara cu cei mai fericiți oameni din lume.

Acest ținut nordic oferă un adevărat spectacol al iernii, unul care merită văzut măcar o dată în viață.

Citeşte şi: Româncele nu mai vor să-și petreacă sărbătorile la cratiță! Metoda prin care reușesc să aibă o masă bogată de Crăciun fără să aprindă, măcar, aragazul 

×
Subiecte în articol: Finlanda Mos Craciun Reni Husky
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close