Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Intervenție de urgență a pompierilor din Cluj, pentru a salva un copil de patru ani blocat într-o mașină

Intervenție de urgență a pompierilor din Cluj, pentru a salva un copil de patru ani blocat într-o mașină

A fost panică la Cluj, după ce o fetița de patru ani a rămas blocată într-o maşină, după ce mama ei a pierdut cheia.

de Claudia Popovici    |    20 Iun 2023   •   19:16

Incidentul a avut loc în cartierul Andrei Mureșanu, din Cluj. O fetiță de patru ani a fost blocată accidental într-o mașină. Ea se afla împreună cu mama ei, iar la un moment dat femeia a coborât din autoturism. Într-o clipă de neatenție i-ar fi căzut cheia din buzunar. Mașina s-a blocat, dat fiind faptul că are un sistem de pornire fără chei.

În momentul în care a văzut că fetița a rămas blocată în interior, mama ei s-a speriat, a încercat să o scoată, însă nu a reușit, așa că, pentru a se asigura că nu va păți nimic, a spart geamul mașinii.

La scurt timp au intervenit pompierii și au scos minora din mașină. Din fericire, fetița nu a pățit nimic şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

O situație similară a mai avut loc recent, la finalul lunii mai. Atunci, un copil a fost blocat accidental într-o mașină. Mama acestuia a coborât din autoturism, dar au uitat cheie, am contact.

×
Subiecte în articol: copil blocat în maşină Cluj
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close